Snel 5 kilo afvallen? – Alles draait om balans

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

5 kilo afvallen kan ontzettend moeilijk lijken. Gelukkig hoeft het met de juiste balans tussen een verantwoord voedingspatroon, beweging EN de juiste mentaliteit helemaal niet moeilijk te zijn.

Balans

Verantwoord voedingspatroon

We weten allemaal dat afvallen vaak begint met een verandering in ons voedingspatroon. Deze veranderingen hoeven niet drastisch te zijn en betekenen ook niet dat je op een houtje moet gaan bijten. Belangrijk is dat je regelmatig en gevarieerd eet om je stofwisseling op peil te houden.

Verder zal een verlaagde inname van koolhydraten in combinatie met een verhoogde consumptie van eiwitten ervoor zorgen dat je gemakkelijker vetten verbrandt zonder daarbij je spiermassa aan te tasten.

Tenslotte is het belangrijk om veel (water) te drinken. Dit zorgt ervoor dat je lichaam zijn afvalstoffen kwijt raakt die voornamelijk bij de vetverbranding vrijkomen. Bovendien zorgt voldoende drinken ervoor dat je je eerder verzadigd voelt en dus minder trek krijgt.

1000024_574864199226109_196163708_n

Beweging

“Daar gaan we weer,” hoor ik je denken… Sporten. Nee, fout! Je hoeft niet overactief te sporten, maar het feit blijft dat beweging je helpt om sneller af te vallen door je stofwisseling te verhogen.

Bovendien kan beweging helpen om je spiermassa op te bouwen en spieren verbranden meer energie dan vet. Een simpele wandeling door het bos, op de fiets naar je werk, spelen met de kinderen en zelfs het huis schoonmaken zijn vormen van beweging. Elke dag 1 tot 2 uur bewegen doet al wonderen.

Mentaliteit

Een onbekende maar belangrijke factor bij afvallen is je mentaliteit. Afvallen lukt namelijk alleen wanneer je er zelf helemaal achter staat. Afvallen betekent doorzettingsvermogen. Vooral aan het begin zullen er veel verleidingen qua etenswaren de hoek om komen kijken. In een later stadium wordt de mate van beweging juist moeilijker om vol te houden.

Vaak omdat het “nieuwe” eraf is. Maak het afvallen dus een avontuur door iedere keer een nieuw gerecht te proberen en afwisselende activiteiten te ondernemen. Het kan ook helpen om jezelf doelen te stellen en bij elk behaald doel jezelf te belonen (liever niet met een lekker stukje taart natuurlijk). Samen afvallen of in groepsverband kan ook helpen om je mentale instelling op peil te houden.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>