4 remedies tegen zere spieren

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Een workout in de fitness kan de volgende dag tot zere spieren leiden. Je hoeft dit echt niet zomaar te ondergaan. Er zijn een aantal (leuke!) manieren om de pijn te verzachten. En ze werken nog eens zeer relaxerend ook!

4 Remedies tegen zere spieren

1. Een goeie saunabeurt

sauna, zere spierenEen sauna, een jacuzzi of gewoon je eigen bad thuis kunnen verlichting brengen. Het draait namelijk allemaal om warmte. Een bezoek aan de sauna na een workout zorgt er voor dat de dag erna je spieren minder stijf zullen zijn. Dit komt door de verbeterde bloedcirculatie die de kleine spierscheurtjes sneller doen genezen.

2. Stretch en beweeg

Stretch tegen zere spierenVergeet niet goed te stretchen na jouw workout. Het maakt de spiervezels meer elastisch en gezonder. Maar je kan ook de dag erna een cardiotraining inlassen. Hierdoor warmt je lichaam op en we weten al dat warmte een helend effect heeft op zere spieren.

3. Masseer de pijn weg

Een massage is altijd leuk maar eentje krijgen na een workout kan zo veel deugd doen en je spieren helpen te ontspannen na een heuse inspanning.

Massage tegen zere spieren

4. Afkoelen

Naast warmte kan ook koude goed zijn voor jouw spieren. Een ijsbad of koude compressen vernauwen de bloedvaten waardoor eventuele spierzwellingen voorkomen wordt. Wanneer je uit zo’n bad komt, warmt het lichaam zeer snel op. De bloedcirculatie krijgt hierdoor een boost met een extra helend effect als gevolg. Als zo’n ijsbad te drastisch lijkt, kan een koude douche ook al helpen om ontstekingen tegen te gaan.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>