Afvallen met eiwitten – Hallo eiwitten! Dag vet!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Afvallen met eiwitten? Precies, met eiwitten! Afvallen met eiwitten wordt ook wel een eiwit- of proteïnedieet genoemd en bestaat in verschillende vormen en maten. Maar wat zijn eiwitten, hoe werkt het eiwitdieet en wat mag je tijdens het eiwitdieet eten?

Eiwitten

Wat zijn eiwitten?

Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor je lichaam die omgezet worden in aminozuren zodat je lichaam goed kan functioneren. Sommige van deze aminozuren haal je uit de eiwitten in je voeding.verse noten

Hoe werkt het eiwitdieet?

Normaal gesproken consumeren wij vrij veel koolhydraten, ofwel suikers, die door je lichaam worden omgezet in brandstof in de vorm van glucose. Dit is mooi, maar als je te veel koolhydraten consumeert, wordt de overtollige hoeveelheid glucose omgezet in vet. Bovendien zijn veel koolhydraten snel verteerbaar en veroorzaken een snelle stijging en daling van je insuline gehalte. Hierdoor voel je jezelf snel moe en verlang je naar nog meer koolhydraten. Zo kunnen er dus heel wat overtollige kilo’s ontstaan. Echter, wanneer je lichaam niet genoeg koolhydraten krijgt zal het gebruik maken van je reserves (vet en spieren).

Eiwitten zijn langzaam verteerbaar en zorgen voor een langzame stijging en daling van het insulinegehalte. Hierdoor zit je sneller vol. Bovendien kost het meer energie om eiwitten te verbranden waardoor de energie die je consumeert vrijwel meteen weer verbruikt wordt. Tenslotte worden de bouwstoffen uit de eiwitten gebruikt voor de opbouw van spieren.

Tijdens een eiwitdieet verlaag je de inname van koolhydraten terwijl je de inname van eiwitten juist verhoogd. De eiwitten zorgen ervoor dat je minder eet, dat wat je eet meteen verbruikt wordt, en dat je lichaam voornamelijk vet verbrandt in plaats van spieren. Zeg dus maar: “Hallo eiwitten! Dag vet!”

Wat eet je tijdens een eiwitdieet?

Helaas zitten er in veel eiwitproducten ook veel verzadigde vetten. Daarom moet je goed opletten op wat je eet zodat je de juiste (onverzadigde) vetten binnen krijgt. Voorbeelden van gezonden eiwitrijke levensmiddelen zijn:

  • Paddenstoelen
  • Rijst
  • Noten
  • Mager(e) vlees(waren)
  • Zalm
  • Magere kaas
  • Ei
  • Peulvruchten
  • Magere yoghurt

Heb jij nog tips voor afvallen voor ons? Deel ze met ons! Jouw commentaar en bijdrage is belangrijk om elkaar te inspireren, dus alvast bedankt hiervoor. Het kost je slechts 2 minuten.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>