WIE IS KATJA?

Welkom bij Het Mentale Dieet Plan

Wat kan Het Mentale Dieet Plan voor jou doen?

Met Het Mentale Dieet Plan kan jij weer controle krijgen over jouw gewicht en gezondheid. Aan de hand van eenvoudige mentale oefeningen verbeter jij op een spontane manier je eetgewoonten zodat je deze automatisch gaat toepassen zonder het gevoel te hebben van ’te lijnen’.  Op deze manier bereik je ‘op automatische piloot‘ en tweemaal zo snel het figuur en conditie waar je altijd al van gedroomd hebt, en dit zonder honger, zonder JoJO of zonder uren in de fitness te hoeven staan.

Daarnaast werkt deze lifestyle ook perfect als je op zoek bent naar meer evenwicht en energie.

Het Mentale Dieet Plan  geeft jou alle tools om je gewicht en gezondheid weer definitief op de rails te krijgen. Bovendien leer je principes aan die je zelfvertrouwen gaan verhogen en je van pas gaan komen in tal van verschillende aspecten in je leven.

Geloof je het niet? Prima. Probeer Het Mentale Dieet Plan risicoloos gedurende 60 dagen en ervaar hoe je gewicht, je conditie en gezondheid transformeren, hoe je elke dag met meer energie en zin wakker wordt en hoe jij net als tienduizenden MDP’ers  tevreden en met een grote glimlach in de spiegel kijkt.

Wie is Katja Callens?katja3
Ik ben Katja Callens.  Als gewezen model sukkelde ik constant met het fameuze joJO-effetc en ik kon onmogelijk mijn gewicht in evenwicht houden. Vermits dit nefast was voor mijn modellen carrière heb ik ongeveer ieder mogelijk dieet uitgeprobeerd voor ik eindelijk tot de ontdekking kwam dat afslanken en mijn gewicht in balans houden, op de eerste plaats tussen mijn oren zat. Het is een MENTALE kwestie die je dient aan te pakken, en eenmaal je dit begrijpt wordt alles eenvoudig.

Na mijn eigen succes volgden verschillende modellen-collega’s en zij adviseerden me om mijn ‘Mentale Dieet’ publiek te maken…

Zes jaar later hebben al meer dan 112,876 MDP’ers ervaren hoe ze op een eenvoudige, automatische manier hun gewicht onder controle krijgen.  De fanpagina van Het Mentale Dieet Plan is de grootste Nederlandstalige gezondheidspagina en samen met deze blog en de gezondheids-nieuwsbrief bereik ik maandelijks meer dan 3 miljoen geïnteresseerden die genieten van de heerlijke & gezonde recepten en praktische afslank- en gezondheidstips.

Na jaren als globetrotter de wereld rondgereisd te hebben, geniet ik nu al enkele jaren aan de Costa Del Sol, van het mooiste kado dat moeder natuur ons kan bieden; een stralende blauwe hemel, genietend van de rustgevende golfslagen van de zee terwijl ik op mijn terras aan een volgend artikel of recept werk.Wil je elke week heerlijke en gezonde recepten ontvangen, samen met praktische afslanktips en gezondheidsweetjes die echt werken?
Schrijf je dan hieronder gratis in!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Wat vind je hier op de blog?
Het Mentale Dieet Plan biedt een platform voor mensen die geïnteresseerd zijn om hun gewicht en gezondheid in balans te brengen zonder gek te hoeven doen. Het is een filosofie die je laat ontdekken hoe jij je gewicht en conditie op de meest gezonde en vitale manier kan beleven. Kom regelmatig terug naar mijn blog om de laatste artikelen te lezen over afslanken, gezondheid en heerlijke dieetrecepten waarvan jij kan genieten om op een gezonde, evenwichtige manier door het leven te gaan. Jouw bezoekjes aan mijn blog zullen je gemotiveerd houden om net als honderd duizenden andere deze levensstijl tot een automatisme te maken in je leven.

Wat is Het Mentale Dieet Plan?

mdpHet Mentale Dieet Plan is een “proces”, een mentaal proces dat je helpt om Jouw Ideale Gewicht te bereiken en te behouden, op ‘automatische piloot’ en dit tweemaal zo snel dan met gelijk welk ander dieet.

Hoezo – op ‘automatische piloot’ en ’tweemaal zo snel’…?

Wanneer je start met Het Mentale Dieet Plan ga je door een mentaal coaching traject waarin je, aan de hand van eenvoudige doch krachtige mentale oefeningen leert hoe je eet- en levensgewoonten te verbeteren op een spontane manier.

Hierdoor ga jij je verbeterde eetgewoonten ‘automatisch’ blijven toepassen, zonder dat het aanvoelt als ‘lijnen’ of zonder honger te hebben. En dus, slank je tweemaal zo snel af, dan met gelijk welk ander dieet dat, omwille van zijn regeltjes, tellertjes of onmogelijke recepten, nooit vol te houden valt.

Met Het Mentale Dieet Plan valt er niets vol te houden vermist jij op een spontane manier het proces bent naar een evenwichtige en gezonde levensstijl. En dit op een lekkere manier.

Nieuwsbrief

Wil je elke week heerlijke en gezonde recepten ontvangen, samen met praktische afslanktips en gezondheidsweetjes die echt werken?
Schrijf je dan hieronder gratis in!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Door je hierboven te melden voor de Mentale Dieet Plan nieuwsbrief mis geen enkele update of heerlijk dieetrecept meer. Blijf op de hoogte van het laatste Mentale Dieet Plan nieuws en ontvang daarnaast gratis mijn 11-delige Afslankcursus. Hierin geef ik je 11 oorzaken waarom jij op dit moment waarschijnlijk geen of onvoldoende vet verbrandt.

Sluit je ook aan bij de FanPagina van Het Mentale Dieet Plan en geniet van de heerlijke dieetrecepten en praktische afslank- en gezondheidstips die ik hier dagelijks post.

>