Water drinken om af te vallen?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Zoals je kan terugvinden in het MDP is water drinken essentieel om te helpen bij het afvallen. Het zorgt voor de opname van voedingsstoffen en verwijdering van afvalstoffen uit je lichaam en het regelt alle lichaamsprocessen die je nodig hebt om in leven te blijven.

Water drinken is dus onontbeerlijk om ziektes te vermijden, je gezond te voelen en dus ook om af te vallen!

Water drinken en afvallen

Wat doet water precies met je lichaam?

Wanneer men niet voldoende water drinkt, kan je lichaam gewoonweg de afvalstoffen niet verwijderen.
Hierdoor dehydrateert het lichaam en treedt het overlevingsmechanisme in gang dat water zal gaan opslaan om te voorzien in de waterbehoefte van de meest vitale delen van ons lichaam. Als je dorst uitblijft, wil dat niet onmiddelijk zeggen dat je lichaam geen water nodig heeft. Je lichaam hoeft maar te denken dat de ‘watervoorraad’ op is, en dat overlevingsmechanisme wordt ingeschakeld.

Het is dus belangrijk om op regelmatige tijdstippen en voldoende water te drinken. Dus niet enkel wanneer je dorst hebt, wat vaak het geval is.

Waarom nu water drinken tijdens het afvallen?

Mensen die proberen af te vallen, zeggen vaak dat ze last hebben van waterophoping. Dit is een groot misverstand, want je lichaam gaat nl. juist meer water opslaan, omdat je te weinig drinkt. Je moet dus juist meer water drinken om te vermijden dat het water zich ophoopt in je lichaam.

Water zorgt er ook voor dat je lichaam sneller vet zal verbranden. Dus meer water drinken, betekent dus ook meer vetverbranding. Wanneer je lichaam dus een watertekort ervaart, zal het niet langer in staat zijn om vet te verbranden. Hierdoor zal het dus langer duren alvorens je gewicht zal verliezen. Het is dus absoluut essentieel om een goede vochtbalans te behouden wanneer je wilt afvallen.

Hoeveel en wanneer moet ik dan water drinken?

Het beste drink je minstens twee tot drie liter water per dag. Zoals ik ook aanraad in het MDP, stop met het drinken van ‘glazen’ water! Zorg ervoor dat je per dag enkele flesjes water drinkt, zo hoef je niet de hele dag te lopen tellen! Kies flesjes die voor jou aantrekkelijk zijn en drink ze gewoon in enkele teugen uit! Water drinken was nog nooit zo makkelijk! 🙂
Het liefste drink je zeker zes flesjes per dag en op bepaalde tijdstippen:
– wanneer je net wakker bent
– in de voormiddag en namiddag
– net voor de lunch en het avondmaal
– en eentje 2 uur vóór het slapengaan
Als je je hieraan houdt, is water drinken een makkie en kom je gemakkelijk aan die 3 liter per dag!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>