Tips voor snel afvallen – Wat moet je wel en niet doen?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Afvallen is lastig. Vooral met de hoeveelheid informatie die er tegenwoordig te vinden is in boeken en op het internet. Hierdoor is het soms moeilijk om erachter te komen wat je wel moet doen en wat je beter niet kan doen. Hier zijn 3 Do’s en Don’ts om je op weg te helpen.

Wat moet je wel en niet doen?

 

Wel doen

  • Regelmatig en gevarieerd eten. Frequent eten zorgt ervoor dat je hersenen regelmatig vetverbrandende hormonen vrijlaten, je insuline gehalte op peil blijft en je jezelf fitter voelt. Bovendien verlaagt regelmatig eten de kans op vreetbuien. Gevarieerd eten voorkomt dat je lichaam gewent raakt aan een constante calorie inname. Wanneer je lichaam gewent raakt aan een constante inname zal het zo energie zuinig met de calorieën omgaan en de stofwisseling verlagen.
  • Minder koolhydraten, meer eiwitten. Koolhydraten zijn suikers die bij een overtollige inname omgezet worden in vet. Het is een energiebron die snel verteerbaar is en voor schommelingen in het insulinegehalte zorgt. Eiwitten daarentegen bouwen het insulinegehalte langzaam op en af. Hierdoor heb je langer het gevoel dat je vol zit. Bovendien kost de verbranding van eiwitten meer energie. Door de inname van koolhydraten te verlagen en die van eiwitten te verhogen zul je minder eten en wat je eet vrijwel meteen verbranden.
  • Voldoende bewegen. Voldoende beweging versnelt het afval proces. Hierbij maakt het niet uit welke vorm van beweging je kiest: sporten, dansen, een wandeling met de hond, spelen met de kinderen, schoonmaken en zelfs seks.

Niet doen

  • Een crashdieet. Een crashdieet heeft vele nadelen. Extreem weinig eten zorgt voor een tekort aan vitaminen en mineralen, waaronder vet oplosbare vitamines. Ook zal je lichaam wennen aan een lage calorie inname en overschakelen in de “reserve” stand. Hierbij wordt je stofwisseling vertraagd waardoor je zelfs nog minder zal moeten gaan eten om effectief af te vallen.
  • Overmatig bewegen. In het begin kan het verleidelijk zijn om overactief te bewegen. Doe het rustig aan! Wanneer je te enthousiast van start gaat ben je na 3 dagen al uitgebrand. Liever iedere dag een beetje bewegen dan eens in de 4 dagen overactief.
  • Te hoge doelen stellen. Wees realistisch! Het risico om een hoog doel niet te behalen is groot. Kleinere doelen zijn gemakkelijker om te behalen en ieder behaald doel zal stimulerend werken.
 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>