Het Mentale Dieet Plan

“Ze Moesten Lachen Toen Ik ‘Mentaal’ Ging Eten,
Nu Doen Meer Dan 112,687 Deelnemers Het Zelf Ook…”

– Geef mij 21 dagen en ik geef jou je Ideale Gewicht en gezondheid terug.

Enkele Vraagjes Van Katja:

 • Ben je je eigen lichaam zat?
 • Heb je in het verleden diëten geprobeerd die niet de resultaten gaven die ze beloofden?
 • Heb je geen zin in nog een teleurstelling?
 • Ben je bang om weer een nieuw dieet te doen? (ook al weet en zie je dat je het echt nodig hebt..)
 • Ben je totaal de weg kwijt tussen alle “adviezen” over voeding?
 • Of wil je gewoonweg meer energie zodat het weer leuk wordt om ‘s ochtends op te staan en aan een nieuwe dag te beginnen?

Als je één of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodig ik je uit om verder te lezen.

Als ik naar mezelf keek, dan ging het me voornamelijk om die teleurstelling.

Ik was één grote joJO Madam!

Als model (‘face-model’), sukkelde ik al mijn hele leven met het fameuze joJO-effect; 6kg erbij, 8kg eraf, 7kg erbij, 4kg eraf… Dit had een negatieve invloed op mijn gemoed, mijn zelfvertrouwen en… mijn carrière als ‘gezicht’ van verschillende parfums en make-up merken toen ik destijds in Sydney woonde .

Ik heb ongeveer alle mogelijke diëten geprobeerd, tientallen boeken gelezen om steeds bij hetzelfde resultaat uit te komen… niets kon mij verlossen van mijn joJO-effect.

katja-png2
Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”.

Ik ben 7kg vet kwijtgeraakt,heb meer energie dan ooit, en… ben ein-de-lijk verlost van dat joJO-effect!

Dit alles heb ik gerealiseerd met Het Mentale Dieet Plan in enkele weken en zonder het gevoel te hebben van ’te lijnen’.  Afslanken zit tussen je oren. 

Dit alles maakte het voor mij eigenlijk nog pijnlijker dat ik mijn eigen lichaam niet onder controle kreeg. Ik schaamde me er zelfs een beetje voor. Mijn zelfvertrouwen was aangetast en voelde me hopeloos.

Iedereen zei me om er mee te leren leven, je moet gewoon door, stop het weg en neem aan dat het erbij hoort. Wat ik echter niet kon aanvaarden was de reden waarom ik mijn eigen lichaam niet kon controleren. Voor dat probleem zocht ik een oplossing.

Dat ik niet het slankste model ter wereld kan zijn, tot daaraan toe … maar ik wil niet de rest van mijn leven rondlopen zonder zelf controle te hebben over mijn lichaam en gewicht!

Ik begon me fanatiek te verdiepen in voeding, diëten, psychologie, personal development omdat ik moest en zou te weten komen hoe ik een einde kon maken aan mijn joJO-effect en eindelijk mijn gewicht onder controle kon houden.

carolinevoorna-mdpCaroline behaalde een uitzonderlijk resultaat met Het Mentale Dieet Plan, waar ze terecht heel trots op mag zijn. -73kg op 1 jaar en 2 maanden. Besef echter dat dit geen ‘normaal’ resultaat is. Het laat je enkel zien wat een potentieel Het Mentale Dieet Plan kan hebben op
je gezondheid en de kwaliteit van je leven.

Na maanden, zoeken, studeren en proberen had ik de oplossing gevonden: Afslanken zit tussen mijn oren!

Met de juiste mentale benadering en eenvoudige mentale oefeningen kon ik mijn eetgewoonten verbeteren op een spontane manier. Ik begon automatisch de ‘juiste’ keuzes te maken voor mijn lichaam en gewicht…

Sindsdien, (op het moment van schrijven) 8 jaar geleden, kijk ik niet meer terug. Ik was in staat om twee maal zo snel af te slanken, op ‘automatische piloot’ zonder het gevoel te hebben dat ik aan ‘het lijnen’ was en… ik was ein-de-lijk verlost van mijn joJO-effect!

Ondertussen hebben, met mij, meer dan 112,687 deelnemers met Het Mentale Dieet Plan hun Ideale gewicht bereikt, hun gezondheid weer in eigen hand en lijden ze niet meer aan het joJO-effect door deze simpele ‘mentale’ benadering waar ze eerst om moesten lachen.
(Met vele verbazende succesverhalen zoals dit van Caroline hiernaast,
-73kg op 1,2 jaar tijd!)


Luc VerLaak over Het Mentale Dieet Plan

Op mijn werk kreeg ik een whatapp van mijn vriendin, ze had online de cursus “Het Mentale Dieet Plan” besteld.. Leuk dacht ik, op internet vluchtig gekeken en al met al wekte het mijn interesse.. ‘s Avond heb ik in een ruk het boek uitgelezen en het was een openbaring, hier zat ik lang op te wachten..

Wij zijn de volgende dag super enthousiast begonnen met Het Mentale Dieet Plan.. En elke dag word ik enthousiaster, op dit moment eten wij spontaan gezonder.. Ik ben 187 lang en ben 49 jaar en was 96,5 kg. Op dit moment zit ik op 89 kg.. Mijn vriendin is ook al een fors aantal kilo’s kwijt.. Het was niet zo dat wij echt te dik waren, maar bijna ieder mens heeft wel lovehandles, deze ben ik in ieder geval kwijt en dit wil ik ook graag zo houden! En het belangrijkste is dat ons gewicht nu stabiel blijft en niet meer als een dolle op en neer gaat.

Katja nog bedankt.


De Voedings- en Dieetindustrie
Houden JE VOOR DE GEK!

En wij laten het toe…

Neem 100 mensen bij het begin van een “klassiek dieet” en volg ze voor 6 maanden totdat de laatste persoon het niet meer kan volhouden.
Dit is het resultaat: Slechts 1 persoon heeft het gewenste resultaat bereikt; 4 personen hebben het verloren gewicht eraf weten te houden; 5 zijn terug bij af; 36 zijn inmiddels aan een ‘ander dieet’ bezig; en 54 zijn zwaarder dan toen ze begonnen. Dat betekent 5% succes, en 95% gefaald. Klassieke of hype diëten werken niet. Afslanken zit tussen je oren – je dient betere eetgewoonten spontaan te leren toepassen, zonder strenge regeltjes, zonder punten of calorieën tellen, zonder te gaan leven als een oermens, zonder strikte dieetschema’s te volgen… 

De dieetbusiness speelt een spelletje met ons.

Als dit niet zo was dan zou 60% van de mannen en 44% van de vrouwen in Nederland en België geen overgewicht hebben.

Als dit niet zo was, dan zouden 5,9 miljoen Nederlanders en Belgen geen 4,2 miljard euro uitgeven aan de laatste hypes rondom diëten en training.

Als dit niet zo was… dan zou JIJ NU ook slank en energiek zijn.
mdp-foto13

Diëten is Big Business

… en de spelers in deze business willen geen slanke mensen, ze willen klanten! Het liefst voor het leven.

Wanneer je al jaren door het doolhof van allerlei hype diëten en dieetproducten zoekt, en diverse dingen geprobeerd hebt maar niks lijkt te lukken, dan
snap ik wel dat je inmiddels hopeloos bent geworden.

Ik ben hier om je mijn ervaring te vertellen, en om je te inspireren om samen met mij en tienduizenden andere Nederlanders en Vlamingen het geheim te ontdekken achter echt vetverlies en het balanceren van je gewicht.

Maar voordat ik dit ga doen wil ik je eerst nog wijzen op een schokkend feit:

Diëten is Big Business

En dit percentage stijgt elk jaar in een rap tempo. Diabetes Type 2 is de lifestyle ziekte en kan voorkomen worden. Beginnende diabetici kunnen klachten ontwikkelen zoals hoge bloeddruk, vermoeidheid, slaapproblemen en overgewicht.

Wanneer je dit soort klachten ervaart denk dan niet dat dit vanzelf over gaat, of dat je nou eenmaal bij het ouder worden hoort en dat je hier niks aan kan doen. Er is zeker wat aan te doen en Het Mentale Dieet Plan helpt hierbij.

Diëten is Big Business

Ik zal je uitleggen hoe vetoplsag werkt.

Wanneer jij meer brandstof (eten) opneemt dan je lichaam nodig heeft – wat veel mensen doen – zal je lichaam de overige brandstof opslaan (als vet). Dit is een overlevingsmechanisme van ons lichaam waar we vroeger blij mee waren toen het eten nog niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar was. En dit is ook wat iedereen wel weet.
Vast en zeker heb je ook wel eens gehoord over macronutriënten zoals koolhydraten, eiwitten en vetten. Het zijn de koolhydraten waar ik het nu verder over wil hebben.

1. Het Eten van Koolhydraten

Elke vorm van koolhydraten wordt uiteindelijk omgezet tot een simpele vorm van suiker, namelijk glucose. Dus al je brood, pasta, cruesli, aardappelen, rijst, fruit, toetjes, snoep, frisdrank en andere voedingsbronnen met koolhydraten worden allemaal omgezet tot glucose.

En hoewel glucose ook een brandstof is, is het behoorlijk giftig in grote hoeveelheden. De enige manier waarop glucose niet giftig is voor je lichaam, is als het verbrand wordt in je lichaamscellen.

2. Glucose Wordt Opgeslagen in Cellen

Daarom heeft je lichaam een manier gevonden om de glucose snel uit je bloedbaan te krijgen en het op te slaan in cellen. In eerste instantie zijn dit cellen in de lever en de spieren (glycogeen).

Maar het probleem ontstaat als deze cellen vol zitten (en dit gebeurt behoorlijk snel – voornamelijk bij mensen die niet actief zijn).

3. De Rest van de Glucose Wordt Opgeslagen Als Vet

Insuline is een hormoon welke gebruikt wordt om extra voedingsstoffen op te slaan. Het is een logisch proces binnen het lichaam wanneer je kijkt naar het leven van een paar duizend jaar geleden waarin er vaak voedselschaarste was voor langere periode.

Maar met ons huidige Westerse dieet krijgen we gemiddeld 70% van onze calorieën binnen via koolhydraten en dit is teveel. Hierdoor worden we steeds dikker.

Het is dus NIET het Vet wat Opgeslagen Wordt als Vet, Het zijn de Suikers

Slanke mensen eten niet zoveel suiker , omdat ze spontaan gezondere eetgewoonten hebben.

Ze eten evenwichtig en gebalanceerd, eten wat fruit, misschien een zoete aardappel of iets dergelijks, maar verder niks speciaals. Ons lichaam is gemaakt om gemiddeld zo’n 80 gram koolhydraten per dag te verwerken. Dat is niet te vergelijken met de dagelijkse 200 – 400 gram die de meeste mensen eten. De rest van het dieet van slanke mensen bestaat eveneens uit vet en eiwit uit voornamelijk dierlijke producten.

Dit wijkt ver af van de manier waarop de meeste mensen vandaag eten. Ons voedingspatroon is eentonig en bestaat tegenwoordig vaak voor een groot deel uit deze drie dikmakers:

Graan / Mais: Brood, crackers, rijst, aardappelen, eierkoeken, pasta, cruesli
Bewerkte voeding: Snoep, voorbereidde maaltijden, sauzen, chips, koekjes
Sapjes en frisdrank: Vruchtensapjes, frisdranken, etc.

Ook jij zult vast en zeker producten uit bovenstaande dikmakers eten. Je kan er niets aan doen, de supermarkt ligt er vol mee, en er wordt je ook nog verteld door reclames, instanties en de overheid dat het “gezond” voor je is. Je hebt je eetgewoonten erop aangepast.

foto-oto41

Het enige verschil tussen jou en natuurlijk slanke mensen is dat zij spontaan gezonde eetgewoonten hanteren en hun lichaam beter met glucose om kan gaan, terwijl jouw gedachten en lichaam hier moeite mee heeft

Ik heb jaren voor mezelf gezocht hoe ik van mijn joJO-effect en extra vet af kon raken, en toen ik eindelijk het geheim vond hoe ik dit kon doen … Wel, oordeel zelf maar hé (zie foto)

Door het verbeteren van mijn eetgewoonten in combinatie met de juiste voeding kon ik ruim 7 kg afvallen en dit eraf houden in enkele weken tijd. Dit terwijl ik weinig aan sport deed, geen speciale supplementen nam of ook maar enigszins het gevoel had dat ik op “dieet” was.

Ik werd zo enthusiast van mijn resultaat, dat ik dit absoluut moest delen, eerst met mijn collega-modellen, daarna met de rest van de wereld. Nederland en Vlaanderen zouden mijn start worden.

 

foto-oto44
Toen ik na maanden studeren, zoeken en proberen eindelijk ontdekte hoe vet verliezen écht in elkaar zat, kon ik niet anders als hierover een boek schrijven. Dit boek is “Het Mentale Dieet Plan” geworden – en het is ondertussen de meest effectieve afslankmethode geworden van Nederland en Vlaanderen en het is de beste manier die ik ken om je lichaam en gewicht weer in topconditie en onder controle te krijgen.
mdp

Mensen die “Het Mentale Dieet Plan” volgen, voelen binnen enkele korte weken direct verschil in broekmaat, energieniveau, stemming en andere fantastische resultaten als gevolg van de mentale coaching uit dit programma.

Ik noem het ook echt resultaten. Voor mij is Het Mentale Dieet Plan niet eens een dieet om af te slanken. Dat je gewicht en vet verliest is slechts een resultaat (een hele leuke voor een hoop mensen). Net zoals meer energie een resultaat is. Je hebt geen honger meer en voelt je enthousiast. Je hebt geen last meer van eetbuien en je twijfelt geen moment meer aan jezelf. Het Mentale Dieet Plan is ook enorm goed voor je zelfvertrouwen.

Natuurlijk is een volledige transformatie van je lichaam niet in één week te realiseren – zo werkt dat nu eenmaal niet bij gezond afvallen. Maar door de verandering van je eetgewoonten, je relatie met voeding en je lichaam zorgt Het Mentale Dieet Plan ervoor dat je met plezier kan afvallen, zonder pijn en moeite. En zo zou afslanken altijd moeten zijn.

Laat Het Mentale Dieet Plan ook voor JOUW Lichaam Werken

Waar ik elke dag voor opsta is de mogelijkheid om wat ik geleerd heb door te geven aan andere mensen.
Mijn initiële ambitieuze doelstelling om het leven van meer dan 100.000 deelnemers te transformeren door middel van Het Mentale Dieet Plan, is ondertussen al bereikt. Mijn volgende ambitie is 1 miljoen!

Ik wil Nederland en Vlaanderen zo gezond mogelijk maken.

Het Mentale Dieet Plan helpt hierbij.

Een MDP’er is iemand met een bovenmatige interesse in gezonde eetgewoonten,
voeding en wat dit doet voor het lichaam.

Zoals je zal ontdekken draait het bij Het Mentale Dieet Plan voornamelijk om het verbeteren van je eetgewoonten op een spontane manier terwijl je geniet van heerlijke, gezonde recepten.

Ik hoop dat je ziet dat ik het beste met je voor heb, dus ik nodig JOU graag uit om MDP’er  te worden door te starten met Het Mentale Dieet Plan.

 

 

logo1

Laat Het Mentale Dieet Plan ook voor JOUW Lichaam Werken

Verbeter spontaan je eetgewoonten en start met het verbranden van vet.

EXCLUSIEF verkrijgbaar op deze site, vind je Het Mentale Dieet Plan. Het hele boek leest zeer vlot door en kan je in minder dan een uur uitlezen. De ervaring leert dat de meeste deelnemers dit ook doen.

Het vertelt je exact wat je moet doen om je lichaam weer in een vetverbrander te transformeren en bevat talrijke krachtige mentale oefeningen die ervoor gaan zorgen dat jij op een spontane manier automatisch je vernieuwde eetgewoonten gaat blijven toepassen.

Volg Deze 3 Simpele Stappen.


Stap 1

#1: De Juiste Mindset
Neem afscheid van je oude gewoontes, en stoom jezelf klaar voor succes.

Stap 2

#2: Wat Je Moet Weten.
Deze stap legt je precies uit waarom dit werkt, en waar het in het verleden mis ging.

Stap 3

#3: Wat Je Moet Doen.
Je totale actieplan. Alles wat je geleerd hebt kan je nu spontaan toepassen.


Het Mentale Dieet Plan Bestaat uit deze Drie Onderdelen

1. Het Mentale Dieet Plan

“Het Mentale Dieet Plan” is een “dieetproces” gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, psychologie en de krachtigste manier om bestaande oude gewoonten om te vormen in vernieuwde, gezonde eetgewoonten op een spontane manier.

Het is controversieel en gaat recht in tegen alles wat je “denkt te weten” over diëten en voeding. Het is, simpel gezegd, het beste proces om weer controle te krijgen over je gewicht en gezondheid.

Het Mentale Dieet Plan zorgt ervoor dat je:

 • Nooit meer gaat jojo-en
 • Deze eetgewoonten de rest van je leven spontaan blijft toepassen
 • Super gezond door het leven gaat
 • Meer energie krijgt dan je ooit gevoeld hebt
 • Meer zelfvertrouwen hebt en zo veel meer…

2. Het Turbo Actie Plan

Heb je meer dan 6kg overgewicht en wens je dit overtollige vet op een snelle en efficiënte manier verbranden?

Het TURBO Actie Plan is een ‘drastisch’ plan voor drastische resultaten zoals 5kg tot 17kg overtollig vet verbranden binnen de 14 dagen zonder joJO-effect.

Het TURBO Actie Plan zorgt ervoor dat je:

 •  De eerste kilo’s overtollig vet snel en efficiënt verbrandt
 • Na 2 weken een wezenlijke verandering merkt aan je figuur, energie en je kledij losser zit
 • Je extra gemotiveerd bent om gewoon verder te doen na je eerste fantastische resultaten
 • Ideaal voor diabetici, jonge moeders of na een depressie of ziekte veel bijgekomen
 • En meer…

3. Het V.I.P. Eén-op-Eén Coaching Programma

Blijvend afslanken op ‘automatische piloot’ en twee maal zo snel?

Inderdaad! Aan de hand van eenvoudige doch krachtige mentale oefeningen leer jij je vernieuwde eetgewoonten spontaan toe te passen. Hierdoor wordt het een automatisme waar je niet langer bij hoeft stil te staan of niet het gevoel hebt dat je iets moet volhouden waardoor je dus twee maal zo snel je resultaat bereikt. Dit zonder dat je ook maar één moment het gevoel hebt dat je aan ‘het lijnen’ bent.

Het V.I.P. Coaching Programma omvat:

 •  Eén-op-één contact met mezelf (Katja) zo vaak je wenst voor al je vragen, steun,…
 • 3 maanden Mentale E-coaching voor het verankeren van je vernieuwde eetgewoonten 
 • Extra Bonus rapporten over je gezondheid, huidverzorging, verjongingsprocessen, etc. 
 • 8 Mentale VIDEO Coaching sessies voor optimaal begrip en resultaat van iedere oefening
 • En meer…

Enkel Vandaag Met Deze Extra Bonussen:

1. De Recepten Bonus Collectie:

Meer dan 150 Heerlijke Dieetrecepten die de vetverbranding stimuleren en je inspireren om zelf gezonde en heerlijke gerechten te bereiden voor jezelf en de hele familie. 

Wanneer je één van de 20 Zoete Cake Recepten gaat proberen ga je constant het gevoel hebben dat je ‘aan het zondigen’ bent!  Zo heerlijk zijn ze…

2. Bonusrapport : 14 TURBO BOOST Voedselsoorten

14 Turbo Boost voedselsoorten die je al etend extra vet helpen verbranden.
Hoe handig is dat?!

3. Bonus : 8 – Weken – MAALTIJDSCHEMA

Wens je aanvankelijk wat meer houvast?

Wanneer je dit heerlijke schema van 8 weken volgt ben je gegarandeerd verlost van je overgewicht. Volledig maaltijdschema voor 8 volle weken met alle ontbijten, lunches, avondmalen en snacks voor tussendoor. (Dit schema wordt enkel met Het TURBO-actie plan meegeleverd omdat dit een onderdeel uitmaakt van het maaltijdschema.) Verder ben je volledig vrij om dit al dan niet te volgen want één van de dingen die Het Mentale Dieet Plan je net gaat leren is om zelf de juiste keuzes te maken.

Introductie-Voordeel

Bestel Vandaag Het Mentale Dieet Plan, en geniet van 50% Introductie Korting

Hier is een belofte die geen enkele andere afslank “expert” jou wil geven


katja1

De meeste pilletjes, eiwit-shakes, afslankproducten of hype diëten komen met slogans zoals “Dit pilletje doet al je vet wegsmelten!” of “2 broekmaten kwijt in twee weken” of  “Een sixpack in één maand tijd!”

Deze claims vind ik onverantwoordelijk, gevaarlijk – en zijn pure onzin. Want natuurlijk bestaat er GEEN enkel pilletje, shake of hype dieet waarmee je blijvend je ideale gewicht kan bereiken …

Hoelang blijf je jezelf nog pijnigen?
Want wat gebeurt er als je stopt met het pilletje, de shakes of (oer)dieet dat nauwelijks vol te houden valt? Je komt al het gewicht weer bij en je nachtmerrie begint van voorafaan. Bovendien heb jij intussen je gezondheid en metabolisme de nodige schade berokkend die weer hersteld dient te worden voor je ook maar aan terug afslanken kan denken.
De waarheid is simpel …

Er bestaat GEEN 'Magisch Pilletje' of hype 'Dieet' om Snel en
Blijvend Af Te Slanken en je gewicht in balans te houden!

Dus mijn belofte aan jou is eenvoudig: je gaat GEEN precies aantal kilo’s verliezen in een bepaalde periode. Wat er WEL gebeurt is dat ik jouw lichaam en geest ‘herprogrammeer’ om levenslang gezonde eetgewoonten spontaan toe te passen. Op deze manier pas jij je gezonde eetgewoonten automatisch toe zonder dat je ‘iets moet volhouden’ waardoor je dus twee maal zo snel resultaat bereikt als met gelijk welk ander dieet. En dit, zonder eetbuien ’s avonds, zonder hopeloze gevoelens of stress waardoor je uit ’troost’ naar die grote zak chips of cake grijpt.

Het Mentale Dieet Plan transformeert jouw gedachten naar een staat waar ‘Je Ideale Gewicht’ je normale uitgangspunt is en je dus spontaan alles zal doen om dit punt te bereiken en te behouden. Dankzij de krachtige mentale oefeningen, gebaseerd op de laatste gedragstherapie technieken, automatiseer jij een nieuwe, gezonde levensstijl die spontaan en natuurlijk aanvoelt.  Hierdoor bereik je twee maal zo snel je doel, en dit op ‘automatische piloot’.

Je hoeft nu niet te beslissen… Neem je tijd & probeer
Het Mentale Dieet Plan voor 60 volle dagen uit

Als je niet 100% tevreden bent met je resultaat, stuur me dan een mailtje en ik geef jouw gezonde investering 
direct terug, de bonussen kun je gewoon behouden.


Bewezen Kwaliteit

Het Mentale Dieet Plan is meer dan een dieetboek – het is een proces vol enthousiasme en dat voel je.

Ik heb mijn best gedaan om elk onderdeel van Het Mentale Dieet Plan zo goed mogelijk te maken – met ondertussen meer dan 112,879 bewezen resultaten.

Dit alles om een nieuwe standaard te creëren voor gezonde afslankprogramma’szodat jij je beste ervaring en resultaten krijgt zoals je nog nooit eerder ervaren hebt.


Blijvend Resultaat

Ik heb Het Mentale Dieet Plan gebruikt om zelf mijn gewicht in balans te krijgen, en dit blijft zo al 8 jaar. Meer dan honderdduizend deelnemers in Nederland en Vlaanderen hebben dezelfde ervaring. 

Het Mentale Dieet Plan is geen hype, het is hier om te blijven. Ondertussen is Het Mentale Dieet Plan al meer dan zes jaar het meest succesvolle online afslankprogramma in Nederland en Vlaanderen waar duizenden andere websites over praten als de manier om eindelijk je gewicht voor eens en altijd onder controle te krijgen. Glimlach wanneer je binnenkort je Ideale Gewicht bereikt hebt.


Impact

Ik hoor mijn deelnemers vaak zeggen dat afvallen één van de beste dingen is die ze voor hunzelf gedaan hebben.

Jij krijgt de kans om dit voor jezelf te bewijzen als je begint met “Het Mentale Dieet Plan”.

Geef jezelf minimaal 60 dagen de kans om het uit te proberen en wees vastbesloten om je Ideale Gewicht te bereiken. Je werkt aan het fundament voor een slank, sterk en gezond lichaam voor de rest van je leven.

Dit is wat de Deelnemers van Katja's Mentale Dieet Plan Zeggen…


Kris over Het Mentale Dieet Plan

Hey Katja,

Toen ik aan Het Mentale Dieet Plan begon was het met enige scepticisme… Kon ik, als overtuigd en geoefend Bourgondiër ook de beloofde revolutionaire resultaten boeken? Met mijn eerste gedacht…van m’n leven niet!  Ik leefde immers voor lekker eten en drinken (veel drinken, bier, wijn, en alles wat in een blikje zit).

Maar goed; wat had ik te verliezen? Was op een punt in m’n leven dat ik letterlijk alles wat me dierbaar was kwijt was geraakt en opnieuw moest beginnen. Had de afgelopen 25 jaar steeds met overgewicht gevochten, maar het begon nu wel heel erg te worden.
De cijfers spraken voor zich…46 jaar, 1, 78 m, ruim 102 kilo, buikomvang van 104 cm, en een BMI van dik boven de 32.

Zwaar obees en kans op allerlei enge aandoeningen zei de BMI App op m’n telefoon. Bovendien zag ik eruit als een Michelin Mannetje en was ik al moe als ik één keer de trap opliep. Voeg daarbij continue buik- en vaak ook hoofdpijn…er moest dus iets veranderen.

Ik heb Het Mentale Dieet Plan gelezen ( over een periode van 2 dagen) en herlezen (in een namiddag) , want ik wilde zeker zijn dat ik alles goed begrepen had. 

Ik ben in etappes aan Het Mentale Dieet Plan begonnen.  Wat lastig bleef waren de avond snacks (vaak borrelnootjes en popcorn want dat eten m’n kinderen ook graag) Alle noten die wel goed waren en die de supermarkt om de hoek verkocht waren echter gezouten. 

Ik ben nu ruim 4 weken verder sinds het volgen van Het Mentale Dieet Plan en de cijfers spreken voor zich… 84 kilo ( min 18 kilo!!!) , weg opgezwollen hoofd, min 6 cm buikomvang (nu 98 cm …dat is 3 broekriemsgaatjes minder;-), BMI van 28 – en een beetje (zit nog wel op overgewicht).

Maar het belangrijkste is, ik voel me stukken fitter, heb geen buik- en hoofdpijn meer, sta blij op (en steeds vroeger!), beweeg steeds meer en sta positiever in ’t leven. Mijn eten smaakt me beter, ik heb ‘s avonds vrijwel nooit eetbuien, drink water (met citroen en verse munt….de lekkerste dorstlesser die er is!) en heel af en toe een glas rode wijn. 

Ben ik klaar nu? NEE, ga nu voor die Six-pack (nog zeker 10 kilo denk ik:-)

gr Kris



Kaatje over Het Mentale Dieet Plan

Beste MDP’ers,

Ik ben Kaatje en ben nu precies 21 dagen bezig.  Ja toen ik begon voelde ik me altijd moe en had weinig energie.  Sinds ik het MDP heb ontdekt is er een andere wereld voor mij open gegaan.

Voorheen moest ik er niet aan denken om eitjes of een smoothie zo op de ochtend te eten. Ik at altijdt veel brood of havermout en crackers.

Maar gaf mij dat energie? Nee, juist niet, ik werd er echt niet beter van. 

Maar nu na 21 dagen het MDP gevolgd te hebben… JA ik voel me anders, zie er mooier en jonger uit. Heb genoeg energie om een hele dag dingen te doen.

En ik beoefen nu licht sporten zoals fietsen en zwemmen. Dit alles gaat heel goed en heb ook nog een strakker lijf. Het is goed en gezond merk ik nu en heel makkelijk te volgen. Iedere dag eet ik heerlijke dieetgerechten uit de bonus boeken.

Ik woog toen ik begon 58 kilo en nu vandaag 24-07-12 precies 51 kilo.  Ik ben van plan dit mijn hele leven te doen want ben nu blij met mij zelf en hou van mij zelf. Ik sta er eigenlijk zelfs niet meer bij stil.

Dus als jij je ook weer mooi en gezond wil voelen en zijn. JA doe dan met ons mee, word MDP’er.

Liefs Kaatje
34 jaar oud……



Tom over Het Mentale Dieet Plan

Hallo Katja !

Ik wou gewoon even de tijd nemen om je te bedanken voor alle tijd en moeite die je hebt gestoken in Het Mentale Dieet Plan.

Ik heb Het MDP besteld  en heel trouw je coaching en advies opgevolgd, en een nieuwe wereld is echt aan het open gaan !

Even voorstellen. Ik ben Tom, 33 jaar oud, Belg. Ik meet 1m86 en op mijn 37ste verjaardag stond er 116,5kg op de weegschaal.

Vandaag, 4 weken later, en na het trouw volgen van al jouw richtlijnen, weeg ik nog 101,5 kg. Inderdaad, dat is een gewichtsverlies van 15kg in 4 weken tijd !
Dankzij u heb ik ook een prachtige nieuwe ‘sport’ gevonden die ik ben beginnen beoefenen: Fit-in-4-Minuten. Te gek voor woorden, slechts 4 minuten per dag. Nooit gedacht dat dit zou werken.

Ik voel me echt geweldig en het ontbreekt mij op geen enkel moment aan goeie motivatie om verder te blijven doen. Echt, het voelt niet aan als een dieet, ik heb gewoon mijn nieuwe ik ontdekt !

En daarvoor wou ik je even bedanken !

Groetjes,
Tom



Katrien over Het Mentale Dieet Plan

Hey Katja,

Bedankt voor Het Mentale Dieet Plan!  Ben twee weken bezig; had een week nodig om van de insuline af te komen – van 20 eenheden insulatard naar niks. Ik ben nu in de tweede week eindelijk een keer afgevallen! 5 kilo en dat is voor mij héééél veel. Nogmaals bedankt,

Katrien



Sonja over Het Mentale Dieet Plan

Hey Katja…! icon_smile

Eerst: je boek is GEWELDIG!  Ben er gek op!  Mij heb je! icon_wink echt een eye-opener!!! Bepaalde elementen kende ik wel al maar er staan ook veel dingen in waarvan ik echt even d8, whoopsss… dat de ‘gemiddelde’ mens zijn lichaam zoveel schade berokkent zonder er zich eigenlijk bewust van te zijn … en dat het merendeel van de voedsel- en dieetindustrie/reclame/media etc. hier ook nog eens heel handig op inspelen… Eigenlijk te gek voor woorden gewoon! Maar goed, naast de schokkende feitjen heeft Het MDP me echt aangenaam verrast en zie ik ‘t zeker als een speciale kans om er gewoon mee door te gaan!  TOP…!

EEN DIKKE MERCI…!!! icon_biggrin



Linda over Het Mentale Dieet Plan

Hallo Katja,

Het is nu 5 weken geleden dat ik eindelijk begonnen ben met Het Mentale Dieet Plan (wat dus voor mij geen dieet is), ben sindsdien 14 kilo afgevallen en de centimeters vliegen eraf, in de middelomtrek (taille) was ik toen ik begon 74 cm dat is nu 69 cm, het vet blijft er afvliegen.

Heb al heel wat van je recepten gemaakt en heb ook je 303 andere heerlijke recepten gekocht.

Mijn streefgewicht is 54 kilo ik weeg nu nog 59 kilo dus nog 5 kilo en nog wat vet eraf dan ben ik eindelijk daar waar ik moet zijn, nog 3 weken dan ben ik 2 maanden bezig en het ziet er nu al goed uit, ik ga dit zeker gebruiken wanneer ik mijn diploma heb van gewichtsconsulent, je kan hier heel wat mensen mee helpen vooral diegene die ongezond leven maar ook voor mensen met diabetes, hoge bloeddruk, psoriasis, astma, ADHD, osteoporose, te hoge cholesterol en nog veel meer.

Ik raad dit zeker iedereen aan die een gezond voedingspatroon wil krijgen of die aan 1 van de vervelende ziektebeelden lijdt, het is heel goed  te volgen en voelt niet aan als lijnen.

Heb je gezonde ontbijtbroodjes al vaak gemaakt , je heerlijke muffins en chocolade zelf maken is lekker maar ook erg leuk, groene smoothies, elke dag maak ik je Godendrankje en voel me ook niet langer schuldig dat ik die troep weer naar binnen zou gewerkt hebben, geweldig toch!

Groetjes Linda


Jij hebt Vragen? Ik Heb Antwoorden:

Wat als Het Mentale Dieet Plan niet werkt voor mij?

Dan is het HELEMAAL GRATIS. Serieus. Ik heb zoiets dat als je geen waarde krijgt uit Het Mentale Dieet Plan, dat het je dan ook niets hoeft te kosten. Ik weet dat Het Mentale Dieet Plan werkt.  Ik heb het gezien bij mezelf en bij tienduizenden anderen. Maar ik weet ook dat je wellicht sceptisch tegen “alweer-een-dieetboek” staat. Daarom wil ik dit voor jou niet moeilijker maken dan het is.  Je krijgt een risicovrije keuze van mij. Alleen omdat ik weet dat Het Mentale Dieet Plan jouw leven serieus kan veranderen, en ik hoop ook dat het dat doet. Daarom geef ik iedereen die Het Mentale Dieet Plan probeert de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een niet-goed-geld-terug-garantie. Als je Het Mentale Dieet Plan volgt en om welke reden dan ook NIET blij bent met je resultaten, neem dan gewoon even contact met me op en ik stort je geld direct terug. Geen moeilijk gedoe, gewoon een snelle en correcte terugbetaling. Als je niet tevreden bent, dan is Het Mentale Dieet Plan mijn kadootje voor jou voor het verspillen van je tijd. En de bonussen kan je ook gewoon behouden.

Ga ik veel honger hebben tijdens het volgen van Het Mentale Dieet Plan?

Absoluut niet. Niet alleen krijg je tijdens Het Mentale Dieet Plan voldoende gezonde koolhydraten, vetten en eiwitten binnen.  Door een flinke piek in je calorie-inname te forceren door alles te eten wat je maar wilt zorg je er zelfs voor dat je vetverbranding nog sneller verloopt – je leert hier alles over in Het Mentale Dieet Plan zelf.

Is Het Mentale Dieet Plan gemaakt voor mannen of voor vrouwen?

De methode die ik beschrijf in Het Mentale Dieet Plan is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Er zijn echter ook een aantal strategieën beschreven die specifiek zijn gericht op de man, en op de vrouw apart. Dit omdat er wel degelijk een verschil is in de manier waarop beide geslachten  vet verliezen.

Is Het Mentale Dieet Plan geschikt om vet te verliezen of om spiermassa op te bouwen?

De methode die ik je uitleg in Het Mentale Dieet Plan kan je gebruiken voor zowel vetverbranding als spieropbouw. De waarheid is eigenlijk dat het opbouwen van spiermassa gepaard gaat met meer vetverlies, en dat het verliezen van vet meer spiermassa laat zien. Als voorbeeld, als je echt een sixpack wilt hebben, dan heeft het geen enkele zin om buikspieroefeningen te doen zonder dat je het hardnekkige buikvet verbrandt wat om die spieren heen zit. Maar nog belangrijker, Het Mentale Dieet Plan zal je de WAARHEID leren over hoe een dieet in elkaar zit met voldoende voedingsstoffen, want het opbouwen van spieren, of het verliezen van vet gebeurt voor 90% tussen je oren. Ik laat je de misvattingen zien die je nu hebt over je eetgewoonten en voeding door al de reclame en media aandacht  waardoor jeop het verkeerde been bent gezet. Ik wou dat ik deze krachtige mentale aanpak zelf tien jaar geleden al gekend had. Het had me jaren van frustratie gescheeld, van trainen en eten op de verkeerde manier. Dit is waar Het Mentale Dieet Plan jou direct op het goede pad zet voor de rest van je leven, zodat je niet net als ik nog eens jaren en jaren aan het proberen bent om alles uit te zoeken.

Welke resultaten kun je over het algemeen verwachten?

Hoewel geen enkel boek of programma ook maar iets waard is als het op de boekenplank blijft staan en er niks meer gebeurt, zullen de deelnemers die Het Mentale Dieet Plan serieus nemen en ermee aan de slag gaan, transformerende resultaten bereiken.

Welke soort van begeleiding kan ik verwachten in Het Mentale Dieet Plan?

Het grootste gedeelte van Het Mentale Dieet Plan heeft de focus op volledige spontane aanpassing van je eetgewoonten die ervoor zorgen dat je spijsvertering omhoog gaat en de vet verbrandende hormonen optimaal beginnen  te werken. Daarnaast gaat het in Het Mentale Dieet Plan meer over de voedingsstrategie en het maken van de juiste keuzes die ervoor zorgen dat je gaat genieten van je eten dat je strak en slank maakt voor de rest van je leven.

Katja, ik ben geen 20 of 30 meer – gaat Het Mentale Dieet Plan ook werken voor ‘oudere mensen’?

Absoluut! Ook mensen in hun 50 ~ 60-er jaren hebben veel succes met Het Mentale Dieet Plan (neem mijn ouders). Het Mentale Dieet Plan is bedoeld om je spijsvertering optimaal te laten werken, ongeacht je leeftijd.

Ik wil nu beginnen met vet te verliezen. Moet ik wachten totdat jij me Het Mentale Dieet Plan opstuurt voordat ik kan beginnen?

Nee hoor. Het Mentale Dieet Plan zal direct na betaling klaar staan om te starten – dus je hoeft niet te wachten om te beginnen en resultaat te behalen. Het is een online programma en je wordt online gecoacht en ondersteund. Er is niets wat fysisch verstuurd dient te worden. Je kan alles handig raadplegen via je Tablet, PC of Smart Phone.

Ik ben ouder / heb overgewicht / ben absoluut niet in vorm. Is Het Mentale Dieet Plan te moeilijk om te volgen voor mij?

He-le-maal niet, het is eenvoudig. Het gedeelte over voeding is belangrijk voor iedereen. En qua eetgewoonten heb ik rekening gehouden met de verschillende fazes waarin jij je kan bevinden. Alle mentale oefeningen en voedingsadviezen kunnen gebruikt worden voor tieners die sterker en droger willen worden, tot opa’s met overgewicht die simpelweg gewoon gezonder willen leven en zich beter willen voelen. Het deel waarin ik de voeding bespreek heeft een hoop ogen geopend en is alleen al de investering in Het Mentale Dieet Plan waard. De meeste mensen hebben zich nooit gerealiseerd wat ze verkeerd deden. Hoewel training natuurlijk helpt bij het verliezen van vet, zal je het meeste vooruitgang maken met alleen het anders gaan denken over je eetgewoonten.

Moet je tijdens Het Mentale Dieet Plan ook nog eens dure supplementen, poeders of andere pillen aanschaffen?

NEE, absoluut niet! De meeste supplementen en pillen zijn absoluut weggegooid geld. Veel producten worden met een hoop marketing opgeblazen en proberen je te laten geloven dat er een “magisch ingrediënt” in zit dat ervoor zorgt dat al je lichaamsvet verdwijnt als sneeuw voor de zon of je een wespetaille geeft binnen 7 dagen. Hype en Onzin. Ik kan hier echt heel kwaad over worden. De waarheid is dat je geen supplementen nodig hebt om het figuur van je dromen te krijgen. Alles wat je nodig hebt zijn gezonde spontane eetgewoonten, goede voeding in de juiste hoeveelheid, een positieve en succesvolle mindset, en wat beweging. Maakt niet uit of je nu vet wil verliezen, of spieren wilt opbouwen.

Ik ben een beetje nieuw en nerveus over het online betalen. Is het echt veilig om Het Mentale Dieet Plan te bestellen via jouw website?

Ik begrijp dat er soms mensen zijn die nog nooit iets via internet hebben gekocht en een beetje nerveus zijn om “zomaar” geld over te maken via bankoverschrijving, creditcard of iDEAL. Vandaag de dag, kan ik je verzekeren, zijn de online betalingssystemen veiliger als pinnen bij de automaat op straat. Het account dat ik gebruik (PayPro) gebruikt een veilige SSL verbinding om jouw informatie te beschermen. Zelfs ik, de eigenaar van deze website, heb geen toegang tot jouw gegevens. Paypro is het grootste en meest populaire platform voor het aanschaffen van online informatie in de vorm van boeken, cursussen etc. Paypro heeft een goede reputatie en de beveiliging is gegarandeerd. De transactie informatie die je invult kan niet afgelezen worden door derden. Hou hier rekening mee bij alle websites waar je in de toekomst iets aankoopt.

Wat is een digitaal programma en hoe kan ik het lezen?

Een e-book of digitaal programma is een makkelijkere en vooral snellere manier om het programma dat je gekocht hebt meteen te ontvangen. In plaats van dat je moet wachten op de post voordat je alles kan ontvangen, kan je nu het complete coaching programma direct beginnen te volgen. Zodra je Het Mentale Dieet Plan hebt ontvangen bewaar je al de bestanden (PDF) op je computer, je Tablet of Smart Phone en kan je het raadplegen wanneer je maar wil. Nog beter, je kan het ook uitprinten en rustig in de zetel doornemen. Bovendien word je per email wekelijks gecoacht en ontvang je de korte maar krachtige mentale oefeningen en begeleiding.

Waar kan ik Het Mentale Dieet Plan bestellen?

De snelste manier om met Het Mentale Dieet Plan te starten is om op onderstaande knop te klikken. Het Mentale Dieet Plan is enkel hier te koop op de officiële website.

Copyright – HetMentaleDieetPlan.com – All Rights Reserved Terms of Service & Privacy Policy

>