Recept voor Proteineshake

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Als je de proteïne shakes uit de winkel te duur vindt, dan kun je natuurlijk ook zelf een proteïne shake maken. Ik kreeg dit recept doorgestuurd door Marc (bedankt!).

Ingrediënten

• 1 kopje natuurlijke soja melk (zorg ervoor dat de melk geen toegevoegde suikers bevat. De enige ingrediënten moeten soja en gedistilleerd water zijn.)
• 2 x eiwit
• 1/2 banaan (of een andere vrucht)
• 1/2 eetlepel natuurlijke pindakaas (deze mag alleen pinda’s en olie bevatten, geen conserveringsmiddelen.)
• 1 eetlepel vlaspoeder (of 2 theelepels lijnzaad olie.)
• 1/4 kopje havermout

Bereiding

Meng de ingrediënten door elkaar met een blender of staafmixer en zet het nog even weg in de koelkast.

Let op: zoals je waarschijnlijk al weet, ben ik geen voorstander van één of ander eiwit-shake dieet, omdat dit op termijn steeds tot ontgoocheling en joJO-effect leidt. Echter, nu en dan een zelfgemaakte lekkere shake zoals deze hierboven is op zich prima wanneer je dit lekker vindt.

Belangrijker is echter om je eetgewoonten aan te passen en te verbeteren zoals je in het Mentale Dieet Plan leert doen. Je stofwisseling dient in balans te zijn om optimaal vet te kunnen verbranden. Shake diëten of diëten die totaal voedselgroepen gaan uitsluiten zijn net nefast voor een gebalanceerde stofwisseling, en een gezond gewicht op langere termijn.

Het Mentale Dieet Plan zorgt ervoor dat je spontaan verbeterende eetgewoonten aanhoudt die je ‘op automatische piloot’ blijft toepassen. Hierdoor slank je niet alleen 2x zo snel af, je hebt bovendien ook niet langer het gevoel dat je ‘aan het lijnen’ bent. Het is namelijk ‘iets normaals’ geworden wat je gewoon elke dag doet, zonder er bij stil te staan.

Dit is waarom MDP’ers zo tevreden zijn, lekker en goed eten, en geen last meer hebben van het joJO-effect.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • lekker recept leuk dat je het zelf kan maken die proteinshake maar die pindakaas vindt ik niet zo lekker kan je wat anders gebruiken in plaats van pindakaas
  pindakaas wordt je dik van

 • Wat wordt er bedoeld met 2 x eiwit..?

  • monique schreef:

   Hoi karin ,ik denk gewoon t eiwit van 2 eieren zonder t eigeel.

 • monique schreef:

  Klinkt super goed maar,…. 2 rauwe eiwitten is dat wel gezond en niet gevaarlijk?en ik mag geen soja produkten,kan ik daar dan iets anders voor gebruiken????

  Ben benieuwd naar jullie antwoord!!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >