Hoe Afvallen In Een Week? Gebruik Deze 5 Snelle Tips!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Hoe kun je afvallen in ien week tijd?

Gebruik Deze 5 Snelle Tips!

1.Drink meer water

Water vermindert de hoeveelheid opgeslagen vet in je lichaam

Je nieren worden erg lui als je niet genoeg water drinkt. Het gevolg hiervan is dat je lever zwaarder belast wordt.

Een van de functies van je lever is om je lichaam te helpen bij het verbranden van opgeslagen vet. Als de nieren hun werk niet doen, kan de lever z’n werk ook niet doen.

Door te weinig water te drinken, verlaag je het “vetverbranding potentieel” van je lever en sla je alleen maar meer vet op. Als je voldoende water drinkt, zullen je nieren aan het werk gaan en de afvalstoffen uit je lichaam verwijderen….. Blijf lezen

2. Snel afvallen = meer rauw fruit en groenten eten

Je lichaam verbruikt veel calorieën om RAUWE groenten en fruit af te breken, dus in principe …

verlies je veel sneller gewicht als je fruit en groenten eet….

Groenten en fruit geven je meer en langer durende energie.

3. Drink groene thee

Studies tonen aan dat je met 3 tot 5 koppen groene thee 35-tot-43% meer vet kunt verbranden overdag.

4. Eet meer vezels

Meer vezels in je dieet helpt je om je gewicht onder controle te krijgen. Vezels geven je een vol gevoel en voorkomen dus dat je te veel en te vaak eet.

Goede bronnen van vezels zijn groenten, fruit, noten, bonen, en sommige granen. De hoeveelheid vezels in een voedingsmiddel staat in de voedingswaarde op de meeste etiketten van levensmiddelen.

Je moet proberen om 20-35 gram vezels per dag gelijkmatig in al je maaltijden te eten.

5. Eet meer eiwitten

Je zult tot 500 calorieën minder per dag eten als ten minste 30% van de calorieën die je eet uit eiwitten komen…en elke keer als je eiwitten en vezels eet wordt de vetverbranding verhoogt.

Eiwitten versnellen je gewichtsverlies doordat je meer spiermassa kunt opbouwen die ervoor zorgt dat je vetverbranding en stofwisseling versnelt, en……

De belangrijkste reden waarom mensen snel gewicht verliezen met een eiwitrijk dieet is omdat eiwitten je eetlust onderdrukken door je langer een vol gevoel te geven.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Stoppen met roken en tóch niet in gewicht aankomen? Hoe ga ik dat doen?

  • marie-lou schreef:

   Bezig blijven en hard werken zodat je geen tijd hebt om aan je sigaretten te denken!!!
   Heeft bij mij resultaat gehad.
   Succes!!!!

 • marga maas schreef:

  Hallo Katja, ik heb 202 recepten besteld en gekregen, ik heb ze opgeslagen maar per ongeluk gewist, is het misschien mogelijk dat ik ze nog een keer kan krijgen?

  vriendelijke groeten Marga

 • (Extra) beweging zorgt voor een betere stofwisseling en snellere verbranding. Daarvoor hoef je niet perse naar een sportschool: ga lekker naar buiten met je kids en de hond, doe je boodschappen op de fiets of te voet, neem de trap ipv de lift! Alle beetjes helpen!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >