De kracht van groene thee

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik krijg vaak van deelnemers van het MDP de vraag of ze tijdens het programma groene thee mogen drinken. Absoluut!!

Groene thee is gezond voor je en bevordert het afvallen

Groene thee is afkomstig van de theeplant en heeft in tegenstelling tot ‘zwarte’ thee, geen fermentatie proces ondergaan. Bij de oogst worden alleen de jonge blaadjes geplukt. Oogst kan het hele jaar door plaatsvinden, maar de beste thee wordt tijdens de droge moessontijd geplukt.

Positieve eigenschappen

Groene thee bevat krachtige anti-oxidanten, en deze gaan niet alleen de groei van kankercellen tegen, maar kunnen deze zelfs vernietigen. Andere kwaliteiten van de groene thee zijn het voorkomen van het dichtslippen van de bloedvaten (de hoofdoorzaak van hart en vaat ziektes en herseninfarcten) en een verzachtende werking bij reuma, cholesterol niveau, infecties en een verbetering van het immuunsysteem.

De groene thee, die door de Aziaten sinds 2500 voor Christus wordt gebruikt, is een plant van de familie van de camelia. De thee wordt groen genoemd omdat hij is samengesteld uit bladeren van identieke planten (het is geen mengeling) die niet verwerkt zijn ( groene of natuurlijke thee).

Groene thee is zeer rijk aan tannines ; zijn voornaamste bestanddelen zijn theophylline en theobromine, en hij bevat eveneens hoge concentraties cafeïne, theïne en vitamine C.

Deze drank heeft een hele hoop positieve eigenschappen. Het is een natuurlijk stimulerend middel en het heeft een tonische en opwekkende werking. Hier moet je ook even mee opletten, want net als met koffie moet je niet vlak voordat je wilt gaan slapen groene thee drinken.

Groene thee stimuleert het functioneren van de nieren (diuretische eigenschappen), en is ook heel goed te gebruiken binnen een gezond voedingspatroon omdat het de verwerking van opgeslagen vetten vergemakkelijkt. Dit is goed voor het vetverlies in het hele lichaam (overgewicht) of zelfs lokaal vetverlies (denk aan cellulitis). Groene thee beïnvloedt ook het glucose- en cholesterolgehalte in het bloed, wat zijn nut heeft bij de preventie van hart- en vaatziekten.

Er zijn tegenwoordig allerlei groene thee producten op de markt, maar het allerbeste kun je groene thee gewoon drinken. Giet kokend water over het theezakje en laat het 3 tot 5 minuten trekken. Het wordt aanbevolen maximaal twee tot drie kopjes per dag te drinken, en ’s avonds geen groene thee meer te drinken.

Let echter wel even goed op met groene thee die je bij de supermarkt kun halen; dit is vaak minder van kwaliteit doordat het gemengd is met andere thee. Je kunt groene thee het beste bij een apotheker halen, zodat je ook echt kunt profiteren van de afslankende werking ervan.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>