Gezonde Dieet Recepten: Warme Slanke Dranken

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Snel afvallen wordt nog makkelijker als je allerlei lekkere dingen kunt eten en drinken die toch goed voor de gezondheid zijn. Geniet deze koude winter van deze verantwoorde dieet recepten.

Zelfgemaakte Grapefruit-thee

Snak je naar een extra vitamineboost om die griep op afstand te houden? Maak dan deze lekkere warme grapefruit-thee, geschikt voor op je alfa dagen.

Ingredienten

2 grote grapefruits
125 ml water
2 el honing
kaneelstokje

Bereiding

Pers de twee grapefruits uit en schenk het sap in een steelpannetje. Doe het kaneelstokje erbij en breng het met 125 ml water langzaam aan de kook. Voeg de honing toe en roer het goed door. Als de honing goed opgelost is, zet je het vuur uit en verdeel je het over twee kopjes.

Warme Rijstdrank

Dit recept is niet alleen gezond maar ook nog eens vriendelijk voor je budget! Dit is een lekker ontbijt voor op je alfa dagen met een stukje fruit erbij.

Ingredienten

gekookte rijst
magere melk
honing
flinke snuf kaneel

Bereiding

Kook een beetje rijst (voldoende voor 1 persoon) en doe het vervolgens in een andere pan. Schenk er melk bij, net zoveel totdat de rijst ongeveer 1 cm onder staat. Breng het langzaam en al roerend aan de kook en zet daarna het vuur uit. Doe er een beetje honing en een flink snuf kaneel bij. Schenk het in een blender en pureer het totdat het een gladde massa is. Drink koud of warm.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>