Gezond Afvallen Na Bevalling: Hoe Doe Je Dat?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Veel moeders willen al snel na de geboorte van hun kindje afvallen. Ze zijn het overgewicht na al die maanden vaak helemaal zat en willen hun oude vertrouwde kleding weer aan kunnen trekken. Maar hoe gaat afvallen na bevalling in z’n werk?

Gezond Afvallen Na Bevalling: Hoe Doe Je Dat?

Ontzwangeren

Een vrouw komt gemiddeld (uitzonderingen daar gelaten) zo’n 10 tot 12 kilo aan tijdens een zwangerschap. De baby, het vruchtwater, de placenta en de vruchtvliezen wegen samen zo’n 5 tot 6 kilo, dus de rest zul je er zelf weer af moeten zien te krijgen.

Je lichaam heeft na je zwangerschap zo’n 6 weken nodig om te ‘ontzwangeren’. Eet gedurende deze weken gezond, probeer niet te snoepen en langzaam weer wat aan beweging te gaan doen. Zeker in combinatie met borstvoeding geven zul je zien dat je al een aantal kilo’s kwijt raakt.

Zes maanden

Je lichaam zal in zo’n 6 maanden weer normaal functioneren en het is belangrijk dat je tijdens deze periode goed voor jezelf zorgt. Ga in deze tijd geen crash dieet volgen, want dat kost je gewoon te veel energie. Neem rustig de tijd om die kilo’s kwijt te raken, maar beperk het tot een halve kilo per week. Meet je hierbij overigens niet aan supersterren die drie weken na hun bevalling alweer maatje 0 zijn. Zij hebben een assistent voor alles en daarbij is zo radicaal afvallen na zwangerschap niet gezond of verantwoord.

Borstvoeding en afvallen

Tijdens borstvoeding geven wordt het geadviseerd om ongeveer 500 calorieen per dag extra te eten. Dit is helemaal geen probleem: als je gezond eet zul je tijdens deze periode zelfs afvallen. Zorg ervoor dat je tijdens deze periode (en eigenlijk altijd) voldoende water drinkt, idealiter zo’n 2.5 liter water per dag.

Afvallen tijdens borstvoeding is overigens helemaal niet verboden, zolang je het verantwoord en gebalanceerd aanpakt, zoals met het Mentale Dieet Plan!

Bewegen

Een paar dagen na de bevalling zou je kunnen beginnen met bewegen. Wel heel rustig en natuurlijk afhankelijk van eventuele complicaties die je hebt opgelopen tijdens de bevalling. Begin dus rustig, denk hierbij aan een wandeling met de wandelwagen en elke dag maak je een iets langere wandeling.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>