Vijf Voedingsmiddelen die Constipatie Veroorzaken

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Wist je dat de voedingsmiddelen die constipatie veroorzaken, vooral degenen die weinig vezels bevatten en vet zijn?

Vijf Voedingsmiddelen die Constipatie Veroorzaken

Hier een aantal voedingsmiddelen die je uit je dieet zou moeten halen:

Zuivelproducten

IJs, kaas en volle melk zijn voedingsmiddelen die constipatie bevorderen omdat ze niet de aanbevolen vezels bevatten. Het verminderen van zuivelproducten is zeker aan te bevelen. Je zou in ieder geval yoghurt met probiotica kunnen eten in plaats van kaas en melk.

Vlees

Erger wanneer ze het vlees gebakken of gegrild eet. Kies voor kleinere porties vlees; Ze krijg je minder vet en cholesterol binnen, serveer daarbij groenten of salades. Één van de beste vleesvervangers is vette vis zoals zalm, tonijn en makreel, die rijk zijn aan omega-3 vetzuren die goed zijn voor de spijsvertering, het hart en de hersenfunctie.

Junk food

Het eten van junk food zoals chips, snoep en verwerkte voedingsmiddelen zijn ook verantwoordelijk voor verstopping, omdat ze geen water en vezels bevatten; het beste alternatief voor junkfood zijn groenten en fruit.

Constipatie vrouw op toilet tekening
Verwerkte en geraffineerde voedingsmiddelen

Levensmiddelen die witte bloem en suiker, zoals brood, pasta, rijst, crackers, bevatten geen vezels die zo belangrijk zijn voor het lichaam. Het is beter om volle granen te gebruiken.

Dranken met veel suiker, cafeïne en carbonaten

Frisdranken (met name cola), alcoholische dranken, sap en koffie drogen het lichaam uit en veroorzaken constipatie. Als je een glas frisdrank, een kopje koffie of alcoholisch drankje consumeert, drink dan ervóór of erna acht glazen water per dag. Zo houd je de darmen vochtig en zorg je dat alles zich makkelijk kan verplaatsen. Andere aanbevolen drankjes voor hydratatie zijn groene thee (vol met anti-oxidanten die giftige stoffen elimineren), granaatsap en biologische vruchtensappen.

De oplossing?

Een vezelrijk dieet

Neem in je menu voedingsmiddelen op zoals bruine rijst, volkoren pasta, broccoli, haver, appels, peren, linzen, volkoren brood, avocado, pompoen, bonen, maïs, erwten, zonnebloempitten, vijgen, bonen en amandelen.
Vet en weinig vezels in de voeding veroorzaken darmkanker.

Colo-rectale kanker wordt vooral geassocieerd met een hoge inname van vette producten en weinig vezelinname. De ‘verwestersing’ van de voeding is de voornaamste hypothese voor deze vorm van kanker. Volgens de World Health Organization (WHO) is colo-rectale kanker gepositioneerd als de eerste neoplasie van het spijsverteringskanaal en naar schatting worden er jaarlijks een miljoen gevallen wereldwijd gediagnosticeerd.

De groeiende trend van deze vorm van kanker, volgens de WHO, maakt dat in 2020, dat wil zeggen, in slechts zes jaar, naar schatting het aantal zal verdubbelen.

Probeer dus risicofactoren te vermijden, met inbegrip van een sedentaire levensstijl en de daaruit voortvloeiende obesitas, evenals het soort voedsel dat rijk is aan vet en weinig vezels bevat. Wijzig je levensstijl en eetpatroon waar nodig!

toilethouding

Tip: zet een krukje voor het toilet, waar je je voeten op kunt zetten, zodat je knieën iets omhoog komen. In deze houding kan uw darm zich gemakkelijk legen.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Ellen Dijkhof schreef:

    Goedemorgen
    Wat ik ook probeer alle dieeten en manieren al gehad maar zonder resultaat.Ik heb een trage schildklier en het lukt absoluut niet om af re vallen.Ik zou zo graag eens lijnen maar met resultaat.Ik word er zo langzamerhand ecgt moedeloos van!!!!!!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >