Crash dieet, sherry dieet, eiwitdieet…. hoe kan je snel maar gezond afvallen?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Er bestaan de meest vreemde diëten waarmee je zogenaamd snel en gezond afvallen kunt! Zo bestaat er namelijk een “cookie” dieet, waarbij je slechts leeft op een paar koekjes per dag. Dit is nog altijd beter dan het “kruidenthee” dieet, waarbij je alleen kruidenthee drinkt en niks eet. Nog vreemder is het “lintworm” dieet, waarbij lintwormen in je darmen het merendeel van je voedsel opnemen. Je zult met deze diëten misschien wel snel afvallen, maar gezond zijn ze zeker niet! Sommige zijn zelfs gevaarlijk! Hoe kan je dan wel snel en gezond afvallen?

Crash dieet, sherry dieet, eiwitdieet…. hoe kan je snel maar gezond afvallen?

Wat verstaan we onder “snel” afvallen?

Ik weet dat er veel reclame is voor wondermiddeltjes die beloven dat je rond de 10 kilo per week zult verliezen, maar die wondermiddeltjes zijn er echt niet. Met “snel” afvallen moet je eerder denken aan 1 kilo per dag. Hooguit de eerste dagen van een goed dieet is het mogelijk om 1.5 kilo per dag te verliezen. Diëten waarbij je nog sneller gewicht verliest zijn over het algemeen moeilijk vol te houden.

Wat verstaan we onder “gezond” afvallen?

“Gezond” afvallen betekent dat je geleidelijk aan gewicht verliest door je levensstijl en manier van denken aan te passen. Met levensstijl bedoel ik dat de overtollige kilo’s vaak het resultaat zijn van ongezonde eetgewoontes en onvoldoende beweging. “Gezond” eten doet wonderen! Dit betekent dat je regelmatig moet eten zonder specifieke voedingsstoffen uit je dieet te verwijderen. Koolhydraten of vetten vermijden? Nee dus! Wel betekent “gezond” afvallen dat je de balans van deze voedingsstoffen kunt veranderen.

Je manier van denken aanpassen is ook erg belangrijk. Veel dieet pogingen falen namelijk omdat de “wil” om af te vallen ergens door geremd wordt. Je moet er dus voor zorgen dat je mentaal achter je keuze staat om af te vallen en geen smoesjes meer verzint om na een paar dagen af te haken. Blijf jezelf er dus altijd aan herinneren waarom je af wilt of moet vallen en zorg er voor dat je er niet alleen voor staat! Een professionele mental coach kan voor motivatie zorgen, net als familie en vrienden.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Jeanette schreef:

    tot nu toe heb ik nog geen nieuwe dingen gelezen waardoor ik een andere mentale invalshoek heb gekregen, ben benieuwd wanneer die gaat komen

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >