Dieetvraag: moet ik om af te slanken minder eten?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik zie deze vraag toch helaas nog vaak in de praktijk terugkomen: Ik val maar niet af. Moet ik minder eten om af te slanken?

Het antwoord hierop is NEE!

Hier gaan de meeste mensen die willen afvallen de mist in. Om succesvol af te slanken dien je juist meer te gaan eten. Het ergste wat jij je lichaam kan aandoen wanneer je succesvol en blijvend wil afslanken is je gaan uithongeren. Wanneer je te weinig eet, geef je je lichaam een zeer duidelijk signaal om zoveel mogelijk vet op te gaan slaan! Je stofwisseling gaat in de stofwisseling staan, omdat je lichaam denkt dat er een noodsituatie is. Het gevolg hiervan is dat alles wat je consumeert als een appeltje voor de dorst opgeslagen wordt. En jij probeert dit nu net te voorkomen.Dieetvraag: moet ik om af te slanken minder eten?

Bovendien gebeurt er nog iets veel belangrijker op mentaal vlak. Na enkele dagen of weken uithongeren en jezelf lekkere dingen ‘ontzeggen’ kom je vanzelf achter de bittere waarheid……je slankt niet af en zeker niet in de mate dat je verhoopt had.

Gevolg is dat je gedemotiveerd geraakt,

je wordt triest en verliest alle hoop. Je voelt je ellendig en je voelt je helemaal alleen met je probleem.

Je hebt nu dus dringend (bewust of onbewust) behoefte aan support en troost en……waar kan je die beter halen dan bij een stevige lekkere maaltijd of een lekkernij die je jezelf net dagen of weken ontzegd hebt?

Herkenbaar? Hierdoor hebben veel mensen een emotionele band met eten, en deze situatie versterkt dit alleen maar omdat je de ‘schade’ probeert in te halen.

De gevolgen kan je al raden…… Je dient dus MEER te gaan eten wanneer je succesvol en blijvend wil afslanken. De truc is meer te eten van het juiste (lees gezond) en dit verspreid over de dag te doen. In het Mentale Dieet Plan leren we je dit. Afvallen doe je niet door bijna niets te eten – afvallen doe je door meer van het juiste te eten!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>