Beter Slapen: 3 Tips voor een Goede Nachtrust

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Er is bijna niets zo slopend als slecht slapen. Als je slecht geslapen hebt, sta je natuurlijk heel anders op en zie je vaak op tegen de dag die nog voor je staat. Een goede nachtrust is niet alleen essentieel tips voor betere nachtrustvoor een goede gezondheid, maar ook voor afvallen.

Je kan slapend afvallen als je lichaam tijdens het rusten voldoende energie kan opbouwen. Deze energie kan dan worden toegepast op het afslankproces!

In dit artikel vind je 3 tips voor een goede nachtrust – hopelijk helpen ze je een beetje beter slapen en sneller afslanken!

3 Tips voor een Goede Nachtrust

Tip 1 – Gezonde voeding

Je spijsvertering komt tijdens je slaap op een laag pitje te staan. Maar als je te kort voordat je naar bed gaat nog eet, moet je lichaam nog onnodig lang aan het werk: dat wat je gegeten hebt moet namelijk verteerd worden. Let er dus op dat je je laatste maaltijd minimaal 5 uur voordat je gaat slapen achter de kiezen hebt.

Tip 2 – De slaapomgeving

Je moet jezelf comfortabel voelen in je slaapkamer. De een houdt van wat meer licht op de kamer, de ander wil het juist zo donker mogelijk hebben. Hou in ieder geval een paar dingen voor jezelf in de gaten:

  1. Zorg voor een goede matras; hoe oud is je matras? Heeft die z’n beste tijd gehad? Lig je er comfortabel op? Is de matras lang genoeg voor je?
  2. Zorg voor de juiste temperatuur op je kamer: het moet niet te warm zijn (dat leidt tot onrustig slapen), maar ook zeker niet te koud. Lucht bijvoorbeeld overdag je kamer, en doe ’s avonds als je naar bed gaat het raam weer dicht.
  3. Ben je gevoelig voor lawaai/geluid om je heen? Investeer dan in goede oordoppen.
  4. Verschoon je lakens regelmatig zodat je in een lekker fris bed ligt.

Tip 3 – Geen TV, iPad/Tablet of smartphone in bed

Het is verleidelijk om nog even Facebook te checken voordat je gaat slapen, nog even wat op rond te neuzen op het internet, of om nog even TV te kijken in bed. Dit zijn echter juist activiteiten die je hersenen stimuleren, waardoor je niet in je ‘slaapstand’ komt.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>