15 Tips Om Minder Alcohol Te Drinken

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Is een van jouw voornemens van dit jaar om wat minder alcohol te gaan drinken? Een goed voornemen, maar hoe breng je het in de praktijk? Met deze 15 tips gaat het je lukken om minder alcohol te drinken.

Tip 1.

Maak je doel haalbaar en specifiek, in plaats van het weinig concrete “wat minder drinken”.

Tip 2.

Volg het principe van een 5:2 week. Drink 5 dagen na elkaar niks, een kies dan 2 dagen uit waarop je wel alcohol drinkt. Maar let op: probeer op die 2 dagen niet de rest van de week te compenseren! 😉

Tip 3.

Zie minder alcohol drinken als iets positiefs, in plaats van een hele opgave. Denk aan de positieve neveneffecten: geen katers, een mooiere huid, minder kilo’s en meer energie.

Tip 4.

Volg het principe van de ‘drie drankjes‘: in plaats van de dagen te beperken waarop je alcohol drinkt, kun je ook het aantal drankjes inperken.

Tip 5.

Fan van gin & tonic? Laat dan de gin na het maximale aantal consumpties weg uit je drankje.

Tip 6.

Probeer eens een maand niet te drinken. Ja, ik zeg het echt: geheelonthouding. Je zal ervan versteld staan hoe vaak je teruggrijpt op alcohol, terwijl je er helemaal niet altijd evenveel zin in hebt.

Tip 7.

Vind je het moeilijk om mensen om je heen alcohol te zien drinken? Spreek dan af op ‘alcoholvrije plekken‘ of – nog beter – maak een ommetje met vrienden.

Tip 8.

Ga een uitdaging niet uit de weg. Drink eens geen alcohol op een moment of plek dat je het normaal gesproken wel zou doen, zoals een feestje of in de kroeg.

Tip 9.

Pak gelijk goed door, en combineer je alcoholvoornemen met een andere gezonde voornemen, zoals afvallen of sporten.

Tip 10.

Zoek een buddy, zodat je het samen makkelijker kunt volhouden.

Tip 11.

Zoek een smakelijk alternatief voor je normale drankje. Thee, koffie of frisdrank gaan na verloop van tijd vervelen, dus je zou een alcoholvrij drankje kunnen nemen – of een gezond glas water! 😉

Tip 12.

Zet je voorraad weg. Als je nog flessen alcohol in huis hebt staan, is het handiger als je die uit het zicht zet. Je bent dan minder geneigd om ernaar terug te grijpen.

Tip 13.

Zoek een andere uitlaatklep, bijvoorbeeld een warm bad, een verfrissende sportsessie of een leuke hobby die je altijd al hebt willen oppakken.

Tip 14.

Probeer je bewust te zijn van gewoonten, en grijp in zodra je jezelf betrapt op een slechte gewoonte, zoals een glaasje bij het eten koken.

Tip 15.

In het Mentale Dieet Plan raad ik je aan om een eetdagboek bij te houden. Hetzelfde kun je doen voor alcohol; ga een drinkdagboek bijhouden. Dit is best confronterend, want je drinkt toch al gauw meer dan dat je denkt.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>