Recept: Chinese Snijboontjes Met Gehakt en Paddenstoelen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Hou je van een beetje pittig? Dan is het onderstaande gerecht voor jou! De bereiding ervan is makkelijk en je kan dit op je beta en alfa dagen eten. Je vindt helemaal onderaan het recept een handige instructievideo.

INGREDIËNTEN

1/4 kopje plantaardige olie
450 gram snijbonen
1 eetlepel knoflook
1 theelepel gember
3 fijngesneden lente-uitjes
115 gram shiitake-paddenstoelen
225 gram varkensgehakt
4 gedroogde rode pepers
1 eetlepel sambal
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel rijstwijn
snufje witte peper

BEREIDING

Verhit de olie in een grote pan of wok op hoog vuur. Bak de snijbonen totdat ze bijtgaar zijn en haal ze dan uit de pan. Gebruik dezelfde pan of wok en doe daar de knoflook, gember en lente-uitjes in. Bak ze even totdat de geur vrij begint te komen. Doe daarna de paddenstoelen en het varkensgehakt erbij. Bak het totdat het varkensgehakt rul is. Doe dan de gedroogde pepers en sambal erbij, en doe tevens de snijbonen erbij in. Schep alles tijdens het bakken om en om, zodat het goed gemengd wordt. Schenk dan de sojasaus en de rijstwijn erbij, en maak het af met een snufje witte peper. Eet smakelijk!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>