Alcoholische Dikmakers

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Voor veel mensen is alcohol een achte dikmaker. Een glaasje wijn of een lekker glas koud bier zet al gauw aan. Ik krijg vaak mails over welke alcohol nu het ‘slankste’ is. Je kunt namelijk tijdens het afvallen best van een glaasje genieten, zolang dit met mate is. Ik heb de meest voorkomende dranken op een rijtje gezet.

Per glas (maten zoals geserveerd per soort alcohol)

Alcoholvrij bier (200 ml)

44 kcal

Light bier (200 ml)

44 kcal

Bessenjenever (35 ml)

64 kcal

Droge witte wijn (100 ml)

67 kcal

Champagne (100 ml)

77 kcal

Port (50 ml)

78 kcal

Rode wijn (100 ml)

82 kcal

Bier (200 ml)

84 kcal

Likeur, bijvoorbeeld Passoa (35 ml)

85 kcal

Whisky (35 ml)

86 kcal

Wodka (35 ml)

86 kcal

Zoete witte wijn (100 ml)

96 kcal

Advocaat (50 ml)

119 kcal

Breezer (flesje)

204 kcal

Wodka + energiedrank (35 + 250 ml)

251 kcal

Zoals je ziet bevatten de voor gemixte alcoholische dranken zoals Breezers vrij veel calorieën. Iets om rekening mee te houden dus!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>