Recept: Knapperige Spareribs Met Sesamzaadjes In Koreaanse Stijl

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Knapperig, snel klaar en om je vingers bij af te likken. Waar ik het over heb? Het recept hieronder natuurlijk! Het is geschikt voor je beta en alfa dagen van het Mentale Dieet Plan.

INGREDIËNTEN

1/2 kopje sojasaus
2 eetlepels rijstazijn
2 eetlepels sesamolie
2 eetlepels rode peper poeder
8 teentjes knoflook, fijngehakt
1 eetlepel geraspte gember
1 kopje uien
1,5 kilo spareribs (het liefst onderribben)
1/4 kopje honing
sesamzaadjes voor de garnering
fijngesneden lente-uitjes voor de garnering

BEREIDING

Doe de ingrediënten voor de marinade in een kom en meng ze goed door. Giet daarna de marinade over de ribben en zet de ribben dan 4 uur in de koelkast.

Leg de ribben op een ovenschaal nadat ze minimaal 4 uur hebben kunnen marineren. Gooi de marinade niet weg, maar bewaar het voor later. Zet de ribben ongeveer 2,5 tot 3 uur in een voorverwarmde oven (160 °C).

Giet de overgebleven marinade in een pan, voeg de honing toe en breng het mengsel aan de kook zodat het een glazuur wordt. Als het klaar is, zet het dan even opzij.

Haal na 2,5 tot 3 uur de ribben uit de oven, en giet de glazuur over de ribben. Zet de ribben daarna weer terug in de oven gedurende 5 tot 10 minuten.

Snij de ribben los zodra ze uit de oven komen, strooi er wat sesamzaadjes overheen en garneer ze met lente-uitjes. Eet smakelijk!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>