Gezond Leven Tips: 3 Kater Killers

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Oei…je bent gisteren op stap geweest met vrienden of vriendinnen,en het is net iets later geworden dan dat de bedoeling was…en je hebt net wat meer wijn gedronken dan dat verstandig was…en morgen heb je toch echt een belangrijke dag voor de boeg! Er bestaan veel fabels over hoe je een kater het beste kwijt raakt, maar wat werkt nou echt? Ontdek het in dit artikel met gezond leven tips!

Je hebt ze allemaal vast wel eens gehoord: een rauw ei, vijf liter koffie, de volgende ochtend weer beginnen met het alcoholische drankje dat je de nacht ervoor het laatst hebt gedronken, een bloody mary, een ‘vette hap’ zoals friet of shoarma…en ga zo maar door. Te veel alcohol drinken is nooit slim, maar als je de dag erop door moet komen is het handig als je een paar trucjes weet. Er is onlangs een klein onderzoekje uitgevoerd naar wat nou echt werkt- en wat niet.

3 Kater Killers

Gezond Leven Tip 1: de ‘anti-kater’ of ‘morning after’ kruiden

Je kunt dit soort middeltjes tegenwoordig bij de meeste drogisterijen kopen. Ze zitten meestal in kleine verpakkingen en beloven je dat ze je vermoeidheid, zeer hoofd en misselijkheid laten verdwijnen.

Het is in principe niet wetenschappelijk aangetoond dat deze middeltjes werken, maar meerdere gebruikers hebben gezegd dat het ze de dag door geholpen heeft. Het kan dus een soort placebo effect hebben, maar let wel goed op de ingrediënten van het product.

Gezond Leven Tip 2: bananen

Bananen? Jazeker, bananen. De kaliumopname in je lichaam wordt sterk (lees nadelig) beïnvloedt door alcohol. Kalium regelt je waterbalans en helpt afvalstoffen te verwijderen. Bananen bevatten veel kalium en schijnen dus echt je hoofdpijn te verlichten.

Gezond Leven Tip 3: sinaasappelsap

Het wordt gezegd dat een glas sinaasappelsap bij je ontbijt wonderen doet. Doordat het vol met glucose en fructose zit, wordt je stofwisseling versnelt en de alcohol afgebroken. Daarnaast is het natuurlijk goed dat het veel vocht bevat.

Deelnemers van het Mentale Dieet Plan zou ik aanraden in dit geval de Godendrank te drinken – daar krijg je echt een superboost van!

En als laatste remedie: klim gewoon je bed weer in en trek de dekens over je hoofd …. 🙂

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Beste katja,
  Vorige keer had ik geschreven dat ik niet 5-6 maal per dag kon eten door omstandigheden. De dag daarna ben ik toch begonnen dankzij jou want je gaf me de tip om ook al is het een ei toch te proberen. Ik doe ook het MDP en het turbo actie plan. Ook is de tijdslijn me gelukt. Ik voel me al lichter en de kledij die ik draag zit ook wel losjes. Ik kan je pas volgende week vermelden hoeveel kg eraf is want ik weeg me 1 maal per week. Ik dank je voor al de steun en mails die ik ontvang want dat moedigt me aan, zeer zeker . Tot binnenkort en alvast bedankt

 • HI,
  ik ben 8 kilo kwijt,
  ik ben nu 2 maanden gestopt met MDP, en de kilo’s blijven er af.
  Ik heb het in fases gedaan, een maand wel, en dan even niet voor een paar weken. zo viel ik 2x 4 kilo af in 4 maanden.
  Momenteel hoor ik veel mensen zeggen dat ik wel erg moet zijn afgevallen. grappig, ik weeg nu toch al weer langere tijd het zelfde.
  ik vermoed dat mijn lichaam nu gaat vormen naar het gewicht van nu.
  herken je dit?
  ik geef mezelf nu een break, maar ik hoop eind van het jaar nogmaals 4 tot 6 kilo afgevallen te zijn. als dat lukt ben ik op mijn stereef gewicht of er voorbij.
  water blijf ik goed drinken, en natuurlijk blijf ik vele tips hanteren, maar niet meer de gabba…dagen nu even.

  groetjes.
  nico

 • Volgens mij is de beste anti kater tip voor dat je gaat slapen een groot glas water met aspirine, of alka seltzer….in ieder geval vóór dat je gaat slapen, en evt zodra je wakker wordt…voedsel helpt echt niet vooral als je al beroerd bent.

 • Inderdaad, water en nog eens water voordat je gaat slapen. Wanneer je ’s nachts wakker wordt meer water drinken. ’s morgens inderdaad bv. een gebakken ei en verder niet zeuren maar je over je gevoel heenzetten en erop uit.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >