Wat Te Doen Als Mensen Jouw Gezonde Keuzes Ondermijnen – deel 2

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Wat te zeggen wanneer mensen jouw gezonde keuzes ondermijnen.

Het Vervolg!

5. Kantoorlunch

De situatie:
Iedereen wil naar de fast-food keten waar je niet kunt staan. Je wilt niet onaangenaam zijn en doet mee met de bestelling, maar dan biedt je collega je een doos met zoete churros aan:
“Kom op, je kan best ongezond zijn voor een dag!”
“Als we de toetjes delen, kunnen we de calorieën verdelen!”

Wat je geneigd bent om te zeggen: “Hé, je kunt slechte keuzes helemaal zelf maken hoor. Kijk maar naar dat kapsel, bijvoorbeeld.”.

Doe dit in plaats daarvan: Je hoeft niet te aarzelen om voor iets te passeren waar je echt geen zin in hebt, maar vergeet niet dat je met deze mensen vijf dagen per week moet werken, dus hou het fatsoenlijk. Maak gebruik van het eenvoudige “Bedankt voor het aanbod, maar nee dank je. Ik zit nog vol van de lunch!”

Een andere goede reactie is “Ik heb straks nog een heerlijk diner en wil graag wat ruimte houden voor een sappige steak!” Een leugentje om bestwil mag best, zolang ze niet te ingewikkeld zijn en je later er geen problemen mee kunt krijgen (bijvoorbeeld niet zeggen dat je glutenvrij eet en vervolgens gepakt wordt al chips etend). Om lastige momenten in de toekomst te voorkomen kun je het beste zorgen dat je goed voorbereid bent. Houd papier menu’s van de restaurants waar jij en je collega’s bestellen en markeer je beste opties. Op deze manier weet je precies wat je kan krijgen.

6. De Mexicaanse Food Truck
Wat Te Doen Als Mensen Jouw Gezonde Keuzes Ondermijnen - foodtruck

De situatie:
Wanneer jouw burrito arriveert, verwijder je de tortilla (rijst en bonen zijn genoeg voor je). Je raakt geïrriteerd vanwege de opmerkingen van de andere eetpartners:
“Dat is zoooo raar.”
‘Kun je het niet gewoon eten zoals het is?’

Wat je geneigd bent om te zeggen: “. Het spijt me, voedselpolitie, ik wist niet dat ik over de limiet in de no-tortilla zone was gegaan”

Doe in plaats daarvan: Het commentaar heeft misschien niets met jou te maken. Het zien van jou en je gezonde gewoonten kan je eetpartners met hun neus op hun eigen strijd drukken en zo gevoelens van wrok creëren. Met dat in het achterhoofd, zou ik je willen aanraden om luchtig te reageren: “Jullie kennen me al jaren en nu pas realiseer je dat ik raar ben?! Ik wil mezelf gewoon niet vullen met tortilla als het de vulling is die ik echt lekker vind. ”

De tactiek van een wederkerende vraag werkt ook vaak: “Ik krijg altijd zo´n vol gevoel als ik de tortilla ook eet. Haat jij dat volgepropte gevoel niet?”

7. Happy Hour na Werk

Wat Te Doen Als Mensen Jouw Gezonde Keuzes Ondermijnen - alcohol drinkenDe situatie:
Je bent uit met collega’s, maar je wilt liever gewoon genieten van hun gezelschap en de drank overslaan. Wanneer je de alcohol afslaat, beginnen je collega´s:
“Je bent zo saai!”
“Kom op, gewoon een drankje!”
“Ben je nu ook anti-alcohol?”

Wat je geneigd bent om te zeggen: “Nou, nee, maar dit verhoor zal me nog aan het drinken zetten!”

Doe dit in plaats daarvan: Hoe meer je praat en excuses maakt, hoe meer je vrienden zullen steken. Mijn advies? Een kort antwoord is het beste bij het bespreken waarom je ervoor kiest niet te drinken: “Ik heb vanavond gewoon geen zin om te drinken”.

Door jouw gedrag te beperken tot dat moment (in plaats van een leefstijlkeuze) weer je een ander, grotere discussie af. Als die truc niet werkt, is humor een andere optie: “Nu heb je een nuchtere bestuurder om een lichtgewicht zoals jij veilig thuis te brengen”. Om sociale te blijven zou je een club soda met limoen of zelfs een ice-tea met citroen kunnen bestellen. Beide lijken cocktails, helpt je hydrateren, en kan mensen om de kast leiden. Win-win dus.

8. Het Ongezonde Restaurant

Wat Te Doen Als Mensen Jouw Gezonde Keuzes Ondermijnen - hamburgerDe situatie:
Terwijl de rest van de tafel met frietjes en mozzarella reepjes begint, kies jij voor een salade. Je vrienden zijn onmiddellijk geïrriteerd:
“Natuurlijk, je eet altijd het konijnenvoer.”
“Ben je op dieet of zo? ‘
“Ugh, ik kan me niet voorstellen enkel een salade als diner te eten.”

Wat je geneigd bent te zeggen: “Maak je geen zorgen ik zal de ober vragen de sla te frituren, zodat onze maaltijden op elkaar lijken. Tweelingen!

Doe dit in plaats daarvan: Het is frustrerend om je aangevallen te voelen door je tafelpartners, en hoe verleidelijk het ook kan zijn om hun keuzes te bekritiseren, is het beter dat niet te doen.

Als gewoon even lachen en verandering van onderwerp niet werkt, geef ze wat inzicht over waarom je op die manier eet: “Het vet ligt me zwaar op de maag en ik heb liever een goed gevoel in plaats van vroeg naar huis te moeten gaan met buikpijn. Als je met echte vrienden bent, zou je eerlijk met ze moeten kunnen praten over levensstijlvoorkeuren en ze om steun moeten kunnen vragen.

In totaal heb ik zo 8 situaties beschreven. Zeker weten dat er vast eentje tussenzit die je bekend voorkomt en je nu dus kunt ombuigen naar iets positiefs. Succes!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>