Bewezen: Ongezond eten gaat op je heupen zitten!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

We kennen allemaal het gezegde wel dat snoepgoed of ongezond eten direct ‘op de heupen gaat zitten’.

En helaas is het nu net zo moeilijk om dit overgewicht in deze regio er weer vanaf te krijgen. Wat we allemaal al wisten is nu bevestigd door een Zweeds wetenschappelijk onderzoek: wanneer je voor korte tijd ongezond eet blijft je lichaam lang gevoelig voor gewichtstoename. Troost zoeken in ongezond eten tijdens perioden van stress of negatieve emoties (zoals liefdesverdriet) heeft op de lange termijn gevolgen voor je gewicht en gezondheid, zo hebben Zweedse onderzoekers aangetoond.

Ongezond eten gaat op je heupen zitten!

Voor hun onderzoek wogen de wetenschappers 18 slanke, gezonden en actieve mannen en vrouwen van gemiddeld 20 jaar die een maand lang hun calorieopname moesten verdubbelen. Dit deden ze onder andere door minimaal twee ongezonde maaltijden per dag te eten en daarnaast weinig aan lichaamsbeweging te doen. De tweede groep van proefpersonen leefden als normaal en toen deze twee groepen na een maand met elkaar werden vergeleken, bleek dat de eerste groep gemiddeld meer dan 6 kilo was aangekomen.

Dit overgewicht hadden ze na een half jaar nog maar gedeeltelijk verloren!

Sterker nog, de ongezond etende groep was 2 ½ jaar later nog steeds 3 kilo zwaarder dan voor de start van het experiment, terwijl de andere gezond etende groep niet verdikt was. Het merendeel van dit extra vet zat op en rondom de heupen. Volgens één van de medewerkers aan het onderzoek, professor Asa Ernersson, was de toename in vetmassa groter dan verwacht.

Het onderzoek bewijst dat gedragsveranderingen op de korte termijn lang effect hebben op de gezondheid. Het is de onderzoekers echter nog niet duidelijk waarom dit het geval is. Wellicht is dit te wijten aan veranderingen in de fysiologie, waardoor het moeilijker wordt om af te vallen en slank te blijven in de toekomst.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Hallo Katja,

  Ben al een tijdje bezig met MDP en het werkt echt. Ben nu 15 kg kwijt, nog 10 te gaan.

  Na mijn 3 weken vakantie waar ik volgens mij alles wel gegeten heb, met mate natuurlijk,
  ging ik weer met angst en bibber op de weegschaal staan en raad eens !!

  Ondanks alles 1 kilo afgevallen. Dit is geweldig.

  Met dit MDP kan ik vrolijk het leven tegemoet zien.

  Jac.

 • Ingrid schreef:

  Hallo Katja,

  Ik heb hieronder gelezen dt het password voor oa receptjes in de mail moet staan die jij ons stuurt. Ik heb ze allemaal doorgespit, maar toch ech tniet gevonden. Heb meerdere woorden geprobeerd, maar helaas niet gelukt.
  Zou het geen idee zijn als je een duidelijke mail met het wachtwoord stuurt? Ik ben nl. heel benieuwd naar die receptjes.
  Dus ik hoop op een mail met wachtwoord.
  Succes allemaal met het dieetplan. We weten waar we het voor doen!!
  Voor ons zelf. 😉

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >