Wat is In en wat is Uit?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Wat is nu in en wat is nu uit.

De laatste trends

Vet weren is Uit…

Wie gewicht wil verliezen, heeft meteen de neiging om minder vet te gaan eten. Dokters vertellen ons immers al jaren dat dat de oorzaak is waarom we te zwaar zijn. Maar vet weren heeft geen enkele zin.

Er blijkt namelijk geen enkele aanwijzing te zijn dat minder vet eten op lange termijn voor gewichtsafname zorgt. Op korte termijn zul je wel wat resultaat zien, maar na verloop van tijd is het effect erg klein.

Wat is dan wel de succesvolle manier om een gezond gewicht te bereiken én te houden? Het mediterraanse patroon, met veel olijfolie, vis, noten, fruit groenten en volle granen blijkt veel zinvoller. We moeten overgaan naar een algemeen, gezonder eetpatroon waarin we onze porties controleren.

Wat is In en wat is Uit? gewicht verliezenNatuurlijk is het niet gezond om veel suiker en vet te eten. Gezonde vetten blijken echter nodig om je lichaam gezond te houden. Vermijd dus voorverpakte maaltijden en fastfood, maar blijf lekker vette vis eten.

Calorieën tellen is uit…

En ben je aan het afvallen weet dan dat calorieën tellen uit is. De reden is simpel, je kan het gewoon niet juist doen. Wat op de verpakking staat, klopt bijna nooit. Er is immers een foutmarge toegelaten. Wat je denkt dat je binnenkrijgt, kan dus erg verschillen van het aantal calorieën dat je daadwerkelijk verobert.

Daarnaast is de term ‘calorie’ intussen zo vaak verkeerd gebruikt dat niemand nog precies weet wat het wil zeggen. We denken allemaal dat de kwantiteit van calorieën telt. Hoe meer we ervan eten, hoe dikker we worden. Onzin, want niet alle calorieën zijn gelijk: we negeren biochemie en het feit dat we niet alles op dezelfde manier metaboliseren. Voeding wordt op verschillende manieren in energie en vet omgezet.

Met andere woorden: wat we eten is minstens zo belangrijk als hoeveel we eten. Als je gewicht toeneemt, wil dat zeggen dat iets je vetcellen heeft getriggerd om meer energie op te slaan.

Vaak is dat insuline. Als je dan minder calorieën gaat eten, maak je het probleem dan erger. De truc is dus om voedsel te vermijden dat je insuline laat pieken. En dat betekent minder kant-en-klare verakkingen en meer zaken als olijfolie, noten (hier een lekkere salade recept met noten), avocado, donkere chocolade… Vezelrijk voedsel verteert traag en houdt je suikerspiegel laag. Dat is de weg naar een gezond lichaam.

Weegschaal is uit!

En nu je weet dat je bepaalde vetten niet hoeft te weren en calorieën tellen uit is, is er dan ook misschien iets te doen aan die verfoeide weegschaal?

Soms heb je uren in het fitnesscentrum gezwoegd, op je voeding gelet en voel je je slanker, maar op het moment van de waarheid blijkt dat er geen kilootje af is. Gelukkig is daar een logische verklaring voor.

Je gewicht blijft soms stabiel terwijl je lichaam verandert.

meetlint

Daarom is het beter om het meetlint te gebruiken tijdens het vermageren.

De afmetingen van bepaalde lichaamsdelen als heupen, dijen en biceps bijhouden, geeft je een goed overzicht wanneer je meer spieren ontwikkelt en wanneer je vet verliest. Een kilo spieren neemt minder plaats in je lichaam dan een kilo vet, dat is waarom je slanker kunt worden zonder ook echt af te vallen.

Een andere reden waarom je je weegschaal beter onder je bed laat staan, is dat je gewicht tot twee kilo kan fluctueren op een dag. Dit is een gevolg van je watergewicht. Als je bijvoorbeeld veel zout hebt gegeten, dan zul je waarschijnlijk meer wegen.

Voor precieze resultaten is het beter om iemand anders het meetlint te laten hanteren. Als je het toch zelf wil doen, dan moet je ervoor zorgen dat het lint parallel loopt met de grond.

Ik zou je willen aanraden aan alle metingen te noteren en wekelijks of maandelijks alles te controleren. Ook je kleding is een goede indicator. Eens je doel bereikt is, mag je de weegschaal weer bovenhalen als je wilt.

Vergeet niet dat het ook belangrijk is om op andere voordelen van vetverlies te letten, die weinig met je uiterlijk te maken hebben. Denk maar aan meer energie, een beter slaappatroon en/of een betere conditie.

Zo meet je deze lichaamsdelen op de juiste manier op

Armen: het meetlint plaats je best ongeveer 10 centimeter boven de elleboog
Borst: net ter hoogte van je tepels
Taille: meet de taille op het punt waar je bovenlichaam het smalst is
Navel: dit is het punt waar je navel zit, uiteraard
Heupen: plaats het meetlint op de hoogte waar je heupen het breedst zijn
Dijen: 15 centimeter boven de knie

Wat is In?

Dus vergeet calorieën te tellen, vetten te weren en ga aan de slag met het meetlint en gezonde voedingsmiddelen, zoals we ook om- en voorschrijven in het Mentale Dieet Plan.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>