De Relevantie van de Weegschaal

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik krijg minimaal 10 keer per week mailtjes van mensen die dagelijks op de weegschaal gaan staan en die hun letterlijke gewicht maar niet zien afnemen, ondanks dat ze zich strak aan het programma houden. Echter, een goede gezondheid en je dieetvorderingen worden negen van de tien keer helemaal niet gereflecteerd door de weegschaal.

Zeker als je meer water drinkt en wellicht ook sport is wat er op die weegschaal staat helemaal niet relevant. Daarnaast fluctueert elk mens zeker een halve kilo in gewicht – je hebt ongetwijfeld wel gehoord dat je ’s ochtends bijvoorbeeld lichter bent dan ’s avonds. Maar ook je hormoonhuishouding, de mate waarin je lichaam vocht vasthoudt en (voor de vrouwen) op welk moment je in je cyclus zit, zijn allemaal van invloed op je gewicht.

Op de weegschaal gaan staat geeft dus een vertekend beeld van de daadwerkelijke vooruitgang op het gebied van afvallen.

Hoe kun je dan wel je dieetvorderingen meten? 

Meet het aan je eigen kleding

Neem een broek die je te krap zat toen je met afvallen begon. Dus dan heb ik het echt over te krap zitten: dat je op het bed moet liggen om de rits dicht te krijgen bijvoorbeeld. Trek deze broek een keer in de week eens aan – als de broek ruimer gaat zitten dan val je dus af.

Hou je lichaamsmaten bij

Je lichaamsmaten zijn veel geloofwaardiger dan je weegschaal. Meet jezelf voordat je met afvallen begint op: je heupen, je dijen, je buik, je nek, etc. Zelfs als je op de weegschaal geen kilo’s kwijtraakt, val je in de meeste gevallen toch af. De centimeters zullen je de waarheid vertellen.

Hou bij hoe je conditie verandert

Met het gezonder eten en meer bewegen gaat ook je lichamelijke conditie vooruit. Hou voor jezelf bij of je je fitter voelt tijdens een wandeling, of je het langer kunt volhouden. Hou bij of huishoudelijke klusjes je minder moe maken dan voorheen.

Je lichaam geeft dus een hele hoop signalen als je aan het afvallen bent. Laat je niet demotiveren door een weegschaal en fixeer je er zeker niet op.

Hoe ga jij om met de weegschaal? Hoe vaak weeg jij je per week? Laat het ons hieronder weten of reageer op onze Fanpage op Facebook!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Dat is helemaal mijn idee, je voelt het aan je kleding, m, n leven lang heb ik al een pest aan het wegen op de weegschaal, terwijl ik het nu best kan doen, maar ik heb er gewoon geen zin in en het nut ervan zie ik niet, succes allemaal, jose.

  • ik ben geen goedgelovige. daarom wil ik eerst serieus proberen wat dit dieet met me doet, voordat ik wil gaan betalen.

    • Dag Cornelia, proberen heeft geen zin. Echt aan de slag gaan en die verandering maken in je eetpatroon is wat je nodig hebt om Jouw ideale gewicht te behalen. Doe je mee? Groetjes Katja

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >