Recept: Knapperige Tofu

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Knapperig gebakken Tofu

IngrediëntenKnapperige Tofu

½ kop bloem
2 eetlepels maïzena
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel zout
½ theelepel cayennepeper
1/2 theelepel baking soda
1/2 kop sodawater
450gram extra stevige tofu, in blokjes
olie voor bakken

Bereiding:

Doe in een ondiepe kom 1/4 kop bloem, maïzena, knoflookpoeder, uienpoeder, zout, cayennepeper en baking soda. Doe de resterende 1/4 kop bloem in een aparte, ondiepe schaal.

Vul een kleine pan met 5cm van de olie op middelhoog vuur tot het “kabbelt”.

Laat een druppeltje water op de olie vallen, als het begint te sissen weet je dat de olie warm genoeg is om te frituren.

Meng het sodawater door de bloem-maïszetmeel mengsel.

Dip elk tofublokje eerst in de gewone bloem en dip daarna de tofu in het bloem-sodawater beslag. Laat de tofu zorgvuldig in de hete olie zakken en bak de tofu goudbruin, ongeveer 2-3 minuten. Haal ze uit de olie met een schuimspaan en laat ze op keukenpapier uitlekker.

Gelijk serveren, anders verliest de tofu de knapperigheid.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>