Hoe Zit Dat Nou Met ‘Gezonde Vetten’ en ‘Ongezonde Vetten’?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

cholesterolWe horen vandaag de dag zeer veel praten over cholesterol en slechte vetten waardoor velen de neiging hebben om alle vetten te bannen uit een gezond dieet schema. Nochtans zijn sommige vetten onmisbaar voor verantwoord afvallen.

Meer dan de helft van de mensen is ervan overtuigd dat gezonde voeding en verantwoord afvallen gelijk staat aan vetarme voeding, maar dit is fout. Vetten hebben op de eerste plaats een negatief beeld gekregen in onze maatschappij omdat we er veel te veel van gebruiken en consumeren, dat is waar.

Bovendien weet de geneeskunde sinds de jaren 60 dat er een verband is tussen voedingsvetten en het cholesterolgehalte in je bloed. Dit kan mogelijk leiden tot hartziekten of hersenbloeding wanneer je cholesterol te hoog is.

Maar je mag niet alle vetten over dezelfde kam scheren.

Moet ik alle vet uit mijn voeding mijden?

Nee, want we hebben vetten nodig. Je lever produceert vanuit de vetten die je opneemt cholesterol. Cholesterol speelt een belangrijke rol bij het aanmaken van celweefsels en hormonen. Daarnaast heb je in je lichaam een aantal vet oplosbare vitamines A,D,E en K. Wanneer je dus volledig vetarm zou leven loop je dus kans op een vitamine gebrek! Er zijn dus goede en slechte vetten. Laat ons ze even in iets meer detail overlopen.

De slechte vetten:

Verzadigde vetzuren : Dit zijn dierlijke vetten, behalve die van vis, en vetten afkomstig uit melkproducten. Deze verhogen het gehalte van je slechte cholesterol.

Trans-onverzadigde vetzuren: Deze worden meestal geproduceerd door de voedingsindustrie bij het verhitten van plantaardige vetten zoals je deze terugvindt in koekjes, gebak, taart, etc.

De goede vetten:

Mono-onverzadigde vetzuren: Deze vind je terug in olijfolie, soja- en zonnebloemolie, advocado’’s, noten, amandelen, etc. Deze hebben geen negatieve invloed op je goede cholesterol.

Poly-onverzadigde vetzuren: Deze vetten doen je LDL-cholesterol dalen! Je vindt hierin onder andere de nodige Omega 3 en Omega 6 vetzuren die essentieel zijn. Omega 3 vind je oorspronkelijk terug in plantaardige stoffen zoals walnoten, hazelnoten, koolzaad en ook in vette vissoorten zoals zalm, makreel, haring, tonijn. Jammer genoeg eten we te weinig Omega 3 vetten door onze natuurlijke voeding, ook al omwille van het kweekproces ; zowel bij plantensoorten als bij vissen. Daarom zie je vandaag zo veel advies dat je aanraadt om meer Omega 3 te consumeren.

Echter, ik raad je aan afzonderlijke capsules te nemen in plaats van voedingsproducten te kopen die hoog te koop lopen met ““extra Omega3”” boodschappen. Hier zijn weer de slimme marketingjongens aan het werk. Lees dit gezondheidsrapport over omega 3 vetzuren en waarom krill olie ervoor zorgt dat deze tot 60% beter opgenomen worden in je celstructuur. Koop je capsules Omega 3 ook niet in een supermarkt omwille van de lage kwaliteit. OrganicoLabs supplementen zijn premium supplementen waarvan je weet dat het de beste kwaliteit is.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>