Vraag: Hoe Ga Ik Na De Vakantie Nou Weer Afvallen?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dit is een vraag die ik eigenlijk van heel veel mensen krijg op het moment: de vakantie is (helaas) weer achter de rug en veel mensen hebben na een wat bourgondische vakantie last van Gezond Afvallen Mentale Dieet Plan weegschaalovergewicht. Met name voor veel vrouwen blijkt het lastig om deze kilo’s weer kwijt te raken.

Afvallen na de vakantie

Het belangrijkste is natuurlijk dat je dit op een gezonde manier doet.

  • De mensen die na de vakantie met overgewicht zitten, zaten vaak voor die tijd ook al in een bepaald patroon waardoor ze moeite hadden met afvallen. De truc is nu om dat patroon te doorbreken. Ga regelmatiger eten (5 tot 6 kleine maaltijden per dag) en verschuif het zwaartepunt van je voeding naar eiwitten in plaats van koolhydraten.
  • Let erop dat je voldoende eet, kom zowieso niet onder de 1200 calorieen, want dan ben je gewoon verkeerd bezig.
  • Eet pure, natuurlijke producten, zoals verse vezelrijke groenten, vers fruit, echte scharreleieren, biologisch vlees, en vis of vleesvervangers.
  • Varieer, varieer, varieer in wat je eet. Eet niet elke dag hetzelfde, maar maak het zo gevarieerd mogelijk.
  • Beweeg: je hoeft echt niet elke dag in de sportschool te gaan staan als je dat niet wil, maar lichaamsbeweging is natuurlijk altijd gezond en goed voor je lijn. Probeer een keer in de week voor je ontbijt een stevig half uurtje te gaan wandelen, waarbij je het tempo echt even flink opvoert. Doet dit maximaal 30 minuten met intervals (loop stevig door, loop rustiger, loop stevig door, loop rustig, etc.)
  • Drink voldoende water (zo’n 2 tot 2.5 liter per dag) en vermijd frisdranken.

Meer dan 75% van de afslankers die hiermee regelmatig geconfronteerd worden, hebben last om deze gezonde eetgewoonten in hun dagelijks leven toe te passen. Dit zowel tijdens hun vakantie als tijdens gelijk welke andere periode van het jaar.

Eén van de succesfactoren van Het Mentale Dieet Plan is net dat het je aanleert HOE je deze eenvoudige gewoonten eigen maakt zonder dat je er constant aan dient te denken.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>