Heeft je dokter je geadviseerd om af te slanken?

Heeft Je Dokter Je Geadviseerd
Om Af Te Slanken?

(Ontdek hoe mentale begeleiding al je gewichtsproblemen kan oplossen.)

Volgens de wereldgezondheids- organisatie kunnen jaarlijks meer dan 635,000 doden worden genoteerd ten gevolge van obesitas. Overgewicht en obesitas staan in direct verband met hartziekten, bepaalde vormen van kanker, diabetes 2, herseninfarct, artritis, ademhalingsproblemen en psychische aandoeningen zoals depressie. Wanneer je dokter je verteld heeft om af te slanken, is dit omdat je gewicht mogelijk bijdraagt tot serieuse gezondheids- problemen.

Hoe ben je gewicht bijgekomen?

Overgewicht en obesitas zijn het resultaat van een onevenwichtige balans tussen te veel voedsel en te weinig beweging. Onderzoek heeft aangetoond dat gedrags- en omgevingsfactoren een grote rol spelen bij overgewicht en obesitas en in deze factoren schuilt de grootste opportuniteit voor actie en interventie met als doel de preventie en behandeling van overgewicht. Met andere woorden, door je gedrag aan te passen heb je het meeste kans op succes om gewicht te verliezen.

dokteradvies1

Je dokter weet dat overgewicht en obesitas in verband staan met hartziekten, bepaalde vormen van kanker, diabetes 2, herseninfarct, artritits, ademhalingsproblemen en psychologische aandoeningen zoals depressie.

Een grondig gedragsveranderings plan kan vele van deze ziekten verminderen of ongedaan maken. Wanneer je vorige diëten gefaald hebben om je overgewicht er af te houden, onderzoek dan even wat een mentale aanpak voor jou kan betekenen.

Prof. Dr. P. Van Gurp, psycholoog bij het Academisch Medisch Centrum: “Mensen weten welke juiste dingen ze dienen te doen, zoials meer water drinken, of iets op hun bord te laten liggen. Ze weten alleen niet HOE deze gedragingen te veranderen in vaste gewoonten. Aan de hand van eenvoudige doch krachtige mentale oefeningen, kunnen we het bewustzijn passeren om een fundering te leggen van nieuwe, gezonde eet- en levensgewoonten.”

Ben jij eindelijk klaar om voor eens en altijd af te slanken?

Wanneer je dokter je geadviseerd heeft om af te slanken, dien je geen moment langer te verliezen. Begin niet aan je zoveelste klassiek dieet.

Probeer zonder enig risico Het Mentale Dieet Plan dat mogelijk je leven en gezondheid kan redden. Je ontvangt dan meteen toegang tot het complete Mentale Dieet Plan en de uiterst belangrijke Mentale E-coaching om je eet- en levensgewoonten aan te passen zodat je terug op weg bent naar een gezonde en nieuwe JIJ. Ben je het niet aan jezelf en je geliefden verplicht om deze verandering te maken?

Wat is er mis met diëten?

Het inherente probleem met een klassiek dieet is dat al de aandacht gaat naar het voedsel dat je eet in plaats van je te helpen anders te gaan denken over eten. Eetgewoonten zitten diep verankerd in ons onderbewustzijn.

Zonder deze gewoonten te veranderen blijven diëters met hun hoofd tegen een spreekwoordelijke muur stoten. De reden waarom zovele mensen iedere week met een nieuw dieet beginnen en

er keer op keer naar teruggrijpen is omdat het lijkt alsof er geen andere manier is.

Gelukkig is dit niet langer het geval. Meer en meer dokters en voedingsdeskundigen, die zoeken naar alternatieve, veilige en effectieve manieren om af te slanken, beginnen met een compleet andere manier van afslanken aan te raden. Deze revolutionaire ‘anti-dieet’ benadering die al meer dan honderdduizend Nederlanders en Vlamingen geholpen heeft om succesvol af te slanken is een mentale benadering.

De sleutel tot verandering vinden.

Het onderbewustzijn en gedachten stockeren vaak negatieve gedachten en gedragingen die destructieve gewoonten kunnen aanwakkeren. Het niet kunnen veranderen van deze gewoonten zorgt voor mensen met overgewicht vaak tot een levenslang gevecht met hun gewicht. De meest effectieve manier om dergelijk obstakel te overwinnen is door het herporgrammeren van je gedachten en onderbewustzijn door mentale begeleiding.

Wacht niet langer en voorkom gezondheids- en emotionele problemen. Start vandaag nog met Het Mentale Dieet Plan en bereik voor eens en altijd
je gezonde gewicht.
Geniet vandaag voor de laatste keer van de 70% Zomer-korting.

KLIK HIER om nu te starten.

mdpboekpp

>