Vraag: Hoe Blijf Ik Slank Op Vakantie?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Er zijn veel mensen die het lastig vinden om tijdens hun vakantie slank te blijven eten. Maar het kan zo gemakkelijk zijn! Hieronder vind je een aantal tips.

Hoe Blijf Ik Slank Op Vakantie?

Tip 1:

Neem een leeg waterflesje mee of van die waterzakjes die je tegenwoordig kunt krijgen. Even ervan uitgaande dat je het water uit de kraan kunt drinken op je vakantiebestemming (!) kun je zo geld besparen door continu je flesje zelf te vullen – en het is nog milieuvriendelijk ook. Als je het water uit de kraan niet kan drinken, dan kun je een grote fles water overschenken in je kleine flesje. Op die manier heb je toch zo water bij je en zorg je ervoor dat je voldoende water blijft drinken.

Tip 2:

Neem gezonde snacks met je mee (ook even afhankelijk van je vakantiebestemming, met name als je vliegt) zodat je onderweg of op je plaats van bestemming minder geneigd bent de verkeerde snacks te pakken. Denk aan gedroogd fruit, noten (rauw en ongezoet), proteineshakes of -repen, en ga zo maar door.

Tip 3:

Neem je comfortabele sneakers of wandelschoenen mee, zodat je ook op je vakantiebestemming kunt blijven wandelen in plaats van dit op je slippers te moeten doen.

Tip 4:

Neem je iPod of MP3-speler mee op vakantie. Zo wordt lopen een heel stuk leuker!

Tip 5:

Neem tijdschriften over gezondheid en fitness mee, zodat je voor ogen houdt wat je eigenlijk zou moeten doen. Neem ook het Mentale Dieet Plan of Turbo Plan mee als je weggaat, zodat je het indien nodig als naslagwerk kan gebruiken.

Tip 6:

Neem een goede multivitamine mee. Zo tijdens je vakantie zijn de meesten van ons niet echt geneigd om op de voedingswaarde te letten van wat we eten. Als je een multivitamine meeneemt, weet je in ieder geval zeker dat je je vitaminen binnenkrijgt.

En vergeet niet: je bent op vakantie dus geniet! Als je een glaasje wijn wilt drinken, dan moet je dat vooral doen

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>