Dieetrecept: Slanke Wortelensoep

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dit is een heerlijke soep voor 2 personen op een beta of alfa dag.

Ingrediënten:

 • 4 koppen groentenbouillon
 • 3 koppen wortels
 • 1 1/2 eetlepel peterselie (fijngesneden)
 • 1 1/2 eetlepel basilicum (fijngesneden)
 • 1 1/2 theelepel cayennepeper
 • Snufje zwarte peper, naar smaak
 • Snufje zout, naar smaak

Bereiding:

Maak de wortels schoon en stoom ze totdat ze goed gaar zijn. Gebruik een blender en maak er een romig geheel van met de bouillon. Voeg de kruiden toe en blijf het blenden totdat het een mooi glad geheel wordt. Je kan het met wat water aanlengen als je dat wil.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Helga reukers schreef:

  Ben nu met dag 7 bezig met het turbo dieet en moet zeggen dat me buikje al ver weg is ben zo blij ga ook door tot de 11 dagen en dan LEKKER GROENTEN ETEN!!!ik wil ook maar 7 kilo afvallen dus hoop ik dat het met de turbo er zeker al 4 af zijn en de rest van de kilos met het m-dieet ik vind het een goed dieet je leert goede keuzes te maken en daar draaid het toch om??!!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >