Snel afvallen met pillen – werkt dat?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Snel afvallen kan op ontelbare manieren. Snel afvallen met pillen werkt ook wel, maar of het veilig, gezond en blijvend is, is nog maar de vraag natuurlijk. Er zijn ook veel mensen die ervoor kiezen een crashdieet te volgen. Anderen gaan extreem fanatiek sporten. Wat kun je doen om snel af te vallen?

Laat ik even voorop stellen dat heel veel afvallen in een korte tijd niet goed voor je is. Daarbij zullen de kilo’s die je kwijt raakt er binnen een afzienbare tijd weer bij aan zitten. Voor blijvend afvallen is dus een andere aanpak nodig.

Tips om snel af te vallen

Dieet 

Snel afvallen zit ‘em in voeding, de juiste mindset en natuurlijk voldoende lichaamsbeweging. Kies bijvoorbeeld voor meer eiwitten en minder koolhydraten in je dieet voedingsschema. Minder brood pasta, aardappelen en rijst, en meer grof volkoren producten, vezelrijke groenten en mager vlees en vis.

Lichaamsbeweging 

Nu hoef je echt niet 5 dagen per week in de sportschool te staan, maar enige lichaamsbeweging is natuurlijk altijd gezond. Fiets dus naar je werk, supermarkt, school en ga zo maar door. Ga lekker met de hond wandelen, speel buiten met je kinderen, neem vaker de trap en parkeer de auto wat verder weg zodat je wel moet lopen.

Andere tips 

Nu is het natuurlijk helemaal niet gezegd dat je niet naar de sportschool mag en dat het een verspilling van je tijd en energie zou zijn. Helemaal niet: als jij het lekker vindt om naar de sportschool te gaan, dan moet je dat vooral doen!

Drink meer groene thee en water in plaats van vruchtensappen en frisdranken, eet altijd een snel afvallen ontbijt, lunch en avondeten, en laat die hele vette, ongezonde snacks tussendoor vooral voor wat ze zijn!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>