Problemen met Dieet: HELP! Afvallen lukt niet!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

afvallen lukt nietIk krijg “Help! Afvallen lukt niet!” maar al te vaak in m’n mailbox te zien. De oorzaak van afvallen lukt niet is helaas niet zo simpel te achterhalen.

Hier noemen we verschillende mogelijke oorzaken die je kunnen helpen te ontdekken waarom afvallen bij jou niet wil lukken, inclusief tips om daar verandering in aan te brengen.

“Help! Afvallen lukt niet!”

Mogelijke oorzaken

 • Niet bewust van wat je eet: ongemerkt eet je teveel, te vet, of te onregelmatig.
 • Verlaagde stofwisseling: Te weinig eten of te veel bewegen brengt je lichaam in de ‘reserve stand’ en vertraagt de stofwisseling om energie te besparen. Te weinig slaap verhoogt het stresshormoongehalte wat ook de stofwisseling vertraagd. Verder heeft je lichaam variatie in eten en hoeveelheden nodig. Anders raakt je lichaam gewend en zal het de meest zuinige manier vinden om met de hoeveelheid energie om te gaan
 • Te weinig vetten: gezonde vetten (onverzadigde vetten) zijn nodig om vet oplosbare vitaminen binnen te krijgen die de verbranding van vetten stimuleren.
 • Spiervorming door beweging: vooral met een eiwitdieet kan je spieren vormen terwijl er vet verbrand word. Spieren zijn zwaarder dan vet waardoor het kan zijn dat je geen gewicht maar wel vet verliest.
 • Gebrek aan motivatie: geen motivatie resulteert vaak in zondigen en daarom minder resultaat bij het afvallen.

Tips

 • Dieetdagboek: Noteer wat en wanneer je eet. Probeer hierin te ontdekken of je niet te veel of te onverantwoord eet en of je eetpatroon regelmatig is.
 • Beweeg genoeg en eet niet te veel: Bouw minder eten en meer bewegen langzaam op.
 • Zorg ervoor dat je gezonde (onverzadigde) vetten binnen krijgt.
 • Geef niet te snel op: Meer spieren door beweging zullen ertoe leiden dat je meer calorieën verbrandt en zullen dus uiteindelijk leiden tot gewichtsverlies.
 • Motiveer jezelf: Stel kleine haalbare doelen. Bij ieder behaald doel zul je de motivatie door je lichaam voelen stromen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Bij mij duurde het ook wel 2 weken eer ik iets in gewicht ging afvallen. Wel was al snel merkbaar dat er lichamelijk verandering kwam. Mijn kleding begon veel beter te zitten en werd daar erg door gestimuleerd. dus geen gewicht maar wel slanker, het kan dus ook. Inmiddels is mijn gewicht wat het moet zijn en dat is heel erg langzaam gegaan, maar ik ben er erg blij mee.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >