Onderzoek naar Afslanken: Buiten de Deur Eten Slecht voor de Lijn

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Een recent onderzoek van het Antwerpse Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) toont aan dat mensen overal ter wereld steeds vaker buitenshuis eten, wat consequenties heeft voor onze gezondheid en slanke lijn. Als je buiten de deur eet heb je immers minder controle over wat je precies eet en drinkt en is het risico groot dat je veel meer calorieën en vet binnenkrijgt, maar minder vitamine C, ijzer en calcium.

Met buiten de deur eten wordt niet alleen restaurants bedoeld, maar werkelijk alles wat of waar je buiten de deur eet, zelfs de bedrijfskantine van je werk. Door het gebrek aan tijd om te koken, wordt het steeds populairder om ergens anders wat te eten. Gezondheid is helaas zelden een prioriteit.

Met name jongeren blijken veel buiten de deur te eten, tot zelfs de helft van al hun maaltijden. Het onderzoeksteam verwacht bovendien dat de jongeren deze eetgewoonte behouden naarmate ze ouder worden.

Tijdens het onderzoek werden er 7.000 studies onder de loep genomen, waarvan er slechts 29 ook echt bruikbaar waren. Uit deze studies bleek dat buitenhuis genuttigd voedsel vetter en zouter is dan thuis. Het bevatte bovendien minder vitamine A en C, minder vezels en minder calcium. In Europa wordt buitenshuis eten ook nog eens geassocieerd met snoepen.

Al met al slecht voor de lijn dus. Het is echter zo makkelijk om een gezonde snack mee te nemen in je tas en toch bewuster te letten op wat je buitenshuis eet.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>