Ezelmelk – Een Nieuw Afslankmiddel?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Volgens onderzoekers is ezelmelk een wondermiddel voor snel afvallen. Cleopatra’s schoonheid wordt volgens de legendes immers ook toegeschreven aan ezelmelk. Ze zou het niet alleen hebben gedronken, maar er ook elke dag een bad in hebben genomen, waardoor ze zo’n mooie zachte en soepele huid zou hebben gehad. Ten tijde van Hippocrates werd ezelmelk voor diverse aandoeningen voorgeschreven als medicijn, zoals slangenbeten of neusbloedingen.

Volgens Italiaanse wetenschappers is ezelmelk niet alleen gezonder dan koemelk, maar is het dus ook een ‘wondermiddel’ voor snel afslanken. De melk bevat grotere hoeveelheden omega 3 en calcium, is beter voor je hart, je gewicht en je energiepeil. Het is bovendien een goed alternatief voor volwassenen of kinderen met een koemelkallergie.

Volgens de wetenschappers moet de consumptie van ezelmelk aangemoedigd worden. Het is echter (nog) niet in veel winkels te koop, hoewel het wel in opkomst is.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Hoi,

  Misschien een idee om ezelmelk te gaan gebruiken, als het makelijk verkrijgbaar is.
  Kunt U mij hierover meer informeren!

  Groetjes,
  Kenneth

 • hallo ik zou di heel graag proberen maar in west vlaanderen weet ik totaal niet waar ik deze moet kopen en als jullie me zouden kunnen helpen met een adres ik woon nl in wervik en zou je dat op een gewone boerderij kunnen krijgen alvast bedankt mvg

 • Hoi Katja,
  Is het wel eraan te komen, die ezelmelk van je?
  Weet je wel waar je het kan kopen?
  Alvast bedankt voor je antwoord!
  Groetjes
  Kenneth

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >