Dieetrecept: Lekkere TV-Snack!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Heb jij dat nou ook? Je zit voor de tv naar een goede film te kijken en je hebt zo’n zin in een zak chips, stuk chocola, of iets anders wat niet echt goed is voor je lijn. Hoe los je dat nou op? Met een lekker gezond alternatief!

Groentesticks met een Oosters tintje!

Ingredienten

Stevige groenten, zoals wortels, paprika’s, bleekselderij, komkommers en ga zo maar door. Snij dit in stukjes of reepjes en doe het in een kom of verschillende schaaltjes.

Voor de dipsaus heb je de volgende dingen nodig:

125 ml kokosmelk

90 gr amandelpasta (bij een natuurzaak verkrijgbaar)

1/2 eetlepel tamari

1/2 theelepel chilipoeder

1/2 theelepel kerrypoeder

Bereiding van de dipsaus:

Verwarm de kokosmelk langzaam op laag vuur en roer er langzaam alle andere ingredienten doorheen totdat een romig geheel ontstaat.

Eenmaal romig haal je het van het vuur af en schenk je het in een kom.

Zet het geheel allemaal voor je op de koffietafel en voila: je hebt een lekkere gezonde tv-snack!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Dit lijkt me heerlijk. Zodra ik m’n elf eerste turbodagen erop heb zitten, ga ik het zeker proberen.

  • Yanette schreef:

    Het is jammer dat veel van de recepten zo als de dipsaus met een oosterse tientje met noten zijn gemaakt, ik ben alergisch voor noten!

    groetjes Yanette

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >