Afvallen tip : 5 Plekken Waar Je Niet Moet Eten

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Niet iedereen heeft de luxe om thuis of in een kantine op het werk aan tafel te kunnen eten, als is dit natuurlijk wel ideaal. Zeker in onze snelle maatschappij van tegenwoordig moeten we rennen, draven, vergaderen en ergens tussendoor ook nog eens een snack erin proppen. Verre van ideaal natuurlijk, maar er zijn vijf plekken die je echt moet vermijden omdat je heel wat extra calorieën zult opnemen op deze plekken.

5 Plekken Waar Je Niet Moet Eten

Op stip met nummer 1: voor de televisie

Deze kennen we natuurlijk allemaal al lang, maar het is o zo verleidelijk om voor de tv te eten. Je hebt als je voor de tv zit te eten geen flauw benul van hoeveel je eigenlijk eet en in de meeste gevallen eet je veel te snel. Niet doen dus – ga aan tafel zitten of zet de tv uit en eet bewust.

Op nummer 2: de auto

Onderweg eten is niet ideaal maar voor veel werkende mensen niet te voorkomen. Neem zelf gezonde snacks mee voor onderweg en vermijd de calorierijke fastfood-opties die je bij tankstations vindt. Bovendien zijn de meesten van ons genegen om rijden te eten. Dit is natuurlijk niet alleen gevaarlijk voor jezelf en anderen in het verkeer, maar bovendien eet je heel gulzig en dit is niet echt gezond voor jezelf. Je bent bovendien niet geconcentreerd en net als met tv kijken heb je in feite geen idee van hoeveel je eet.

Op nummer 3: rechtstaand in de keuken/kantine

Als je snel tussendoor even moet lunchen of een snack zoekt, moet je niet voor een open koelkast vol met lekkers gaan staan eten of rondlopen met een volledige pak chips of koekjes. Doe een pas op de plaats, pak wat je wil eten in een normale portie en ga ermee zitten.

Op nummer 4: eten aan je bureau

Dit is een beetje hetzelfde als voor de tv of in de auto eten: je bent niet geconcentreerd, je eet te snel en je hebt tijdens je lunchpauze het recht om even lekker achter je bureau weg te gaan. Probeer een kwartiertje achter je bureau weg te gaan, loop even naar buiten als het weer het toelaat en eet daar je lunch.

Op nummer 5: eten in bed

De hele dag in bed liggen, omringd met lekkers, boeken, kranten, de tv, de radio en je mobiel is heerlijk, maar wel ‘link’ voor je lijn. Je eet ongemerkt toch heel veel en bovendien is het niet zo hygiënisch voor je slaapomgeving om te zitten eten in bed.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Beste Katja,
  Ook ik ben een typisch geval van voor de televisie en in de auto eten. Of met de krant aan tafel. Ik schijn altijd te moeten multitasken. Voor mij zijn dit juist rustmomenten. De tijd dat ik thuis ben, is gevuld en vroeger dan 5.15u was ik niet van plan om op te staan om er ergens nog een (haastig?) ontbijt tussen te proppen. Nu smeer ik mijn brood en neem het mee in de auto. Voor mijn gevoel niet gevaarlijker dan gewoon autorijden, want dat doe ik ook meestal maar met 1 hand (snelweg). 20 minuten tijd voor mijn ontbijt. ’s Avonds kook ik en schep de portie op mijn bord. 1 portie. Geen nascheppen. Ik ben geen snelle of gulzige eter, maar merk dat ik op deze wijze meer zin heb om te eten, waar ik vroeger een heel slechte, kieskauwende eter was en neigde om in de haast maaltijden over te slaan en dan later vaak naar juist snacks of repen te grijpen.

  Denk dat dit persoonlijk is.

  Ik let er momenteel op wat ik eet en wanneer. Wil weer fit en op gewicht zijn medio maart als het wedstrijdseizoen weer begint. Hoewel ik eigenlijk voor de sport beter iets meer kan wegen, omdat ik anders noodgedwongen toch met lood moet aanvullen om het minimumgewicht van 70 of 75 kg op de rug van mijn paarden te brengen tijdens endurance competities.

  Groetjes,
  Desiree

 • Ik ben het eens met deze 5 plekken! Helaas heb ik geen ander mogelijkheid om ergens anders te lunchen dan aan mijn bureau! Ik heb een drukke baan en ik werk in de haven dus mag nergens anders gaan eenmaal buiten (beveiligd)!
  Hoe kan ik dit oplossen?
  Bedankt
  Hinde

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >