Makkelijk Dieet Recept: Het Eierpotje!

Makkelijk Dieet Recept: Het Eierpotje

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Mirjam K. uit Zwolle is zo vriendelijk geweest mij een geweldig makkelijk dieet recept toe te sturen- Mirjam, hartelijk bedankt!! Ze gebruikt dit dieet recept zelf op alle dagen van het Turbo Plan maar ook tijdens het Mentale Dieet Plan. En hoewel het niet helemaal de bedoeling is bieslook en basilicum te gebruiken op de gamma dagen, bevat dit gerecht zo weinig koolhydraten dat ik ervoor ben gezwicht! 😉

Dus; een heerlijk en vlot lunchrecept voor alle dagen. Je maakt het in tien minuten klaar en het bevat per portie minder dan 1 gram koolhydraten.

Ingrediënten:

 • 20 gram verse bieslook
 • 15 gram verse basilicum
 • 4 grote eieren
 • 4 eetlepels geraspte kaas (Mirjam gebruikt zelf hele jonge kaas hiervoor)
 • 1 eetlepel slagroom

Bereiding:

 • Verwarm de oven voor op 175 graden. Leg de blaadjes basilicum op elkaar, rol ze in de lengte op tot een ‘sigaar’ en knip ze in dunne reepjes.
 • Schep in elk soufleschaaltje 1 eetlepel slagroom en verdeel de helft van de verse kruiden over de schaaltjes. Strooi hier zout en peper overheen.
 • Breek boven elk schaaltje 1 ei en schep hier 1 eetlepel slagroom op. Verdeel de rest van de bieslook en basilicum hier overheen.
 • Strooi kaas, zout en peper over de schaaltjes. Vul de braadslede (of een grote ovenschaal) tot de helft met heet water en zet de schaaltjes erin. Zet de braadslede op een rooster in het midden van de oven en laat de eieren in ongeveer 15 minuten stollen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Waar komt de slagroom vandaan? Of miste deze bij de ingrediënten? Geklopt of niet geklopt.

  • Oeps Linda, je hebt helemaal gelijk, en dat na anderhalf jaar… 

   Gewoon de slagroom weghalen en dan is het geen probleem en wel lekker hoor!

   Dank en fijne avond nog.
   Katja

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >