Verantwoord Afvallen – Wat Betekent Dat Eigenlijk?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Hoe kan ik het beste afvallen? Wat is het beste dieet om te volgen? Tijdens het opzoeken van die antwoorden kom je vaak de twee woorden “verantwoord afvallen” tegen. Sommige websites en boeken proberen je de methode van “verantwoord afvallen” voor te schrijven maar er word eigenlijk nooit uitgelegd wat “verantwoord afvallen” precies betekent.

verantwoord afvallen

Wat is verantwoord afvallen?

Verantwoord afvallen betekend dat je geleidelijk veranderingen aanbrengt in je eetpatroon (wat en wanneer je eet) en mate van beweging, zodat je geleidelijk afvalt. Onder geleidelijk afvallen verstaan we normaal gesproken het verlies van 1 kilo per week, of bij extreem overgewicht 2 kilo per week.

Echter, zelfs met minder drastische veranderingen, zoals omschreven in het Mentale Dieet Plan, kan je verantwoord 5 kg per week afvallen met een aan jouw aangepast dieet.

Waarom verantwoord afvallen?

We willen allemaal snel een paar kilo kwijt, maar om dat te bereiken worden vaak drastische maatregelen genomen en het resultaat is maar van korte duur.

Plotseling extreme veranderingen in je eetpatroon aanbrengen of extreem weinig eten is moeilijk vol te houden. Je lichaam gaat protesteren omdat het niet gewend is om met deze nieuwe omstandigheden om te gaan. Hierdoor kan je lichaam overgaan op de ‘reserve stand’ wat zorgt voor een vertraagde stofwisseling. Daardoor val je niet meer zo hard af en voel je jezelf doorgaans slap en humeurig. Grote kans dat je weer gaat eten en net zo hard, of zelfs nog harder, weer aankomt.

Plotseling extreem bewegen/sporten kan blessures opleveren waardoor je niet meer de activiteiten van jouw keuze uit kan voeren. Dit werkt demotiverend en vaak word er meteen gestopt met enige vorm van beweging. Hierdoor zal je wederom weer sneller aankomen.

Dus

Verantwoord afvallen laat je lichaam wennen aan veranderende omstandigheden. Daarom is het diëten en het gezonde voedingspatroon beter vol te houden en is er een hogere kans op blijvende resultaten.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>