Afvallen zonder sporten & er goed uitzien!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

De meeste sterren zoals Madonna, Sienna Miller en Cindy Crawford zien eruit alsof de tijd stil is blijven staan op hun gezicht. Ze hebben dagcreme en vrouwamper rimpeltjes, ouderdomvlekjes of pigmentvlekjes….Hoe doen ze dat toch?

De meeste sterren hebben natuurlijk zoveel geld tot hun beschikking dat ze zonder problemen de duurste plastische chirurgie kunnen laten uitvoeren, of elke maand botox injecties krijgen (of in Madonna’s geval: schaapfoetus injecties!). Maar wat de meeste mensen niet weten is dat ook dit soort sterren gebruik maken van eenvoudige maar zeer doeltreffende tips waarmee ze huidveroudering bestrijden en afvallen zonder sporten. Dit zijn zoals gezegd hele doeltreffende tips die ik hier met je zal delen, want wie wil huidveroudering nu niet tegengaan en afvallen zonder sporten!?

In samenwerking met het Mentale Dieet Plan kun je zo een hele make-over krijgen, zonder dat je daar kapitalen aan uit hoeft te geven zoals die sterren!

Tips om er goed uit te zien zonder te sporten 

1 – Draag altijd een supergrote zonnebril!

Soms zie je mensen zelfs een zonnebril dragen als de zon helemaal niet schijnt. Die mensen proberen niet interessant te lijken, maar doen dit meestal om hun ogen te beschermen. Helder licht zorgt er namelijk voor dat je met je open knijpt, en dit zorgt er op z’n beurt weer voor dat je rimpeltjes (kraaienpootjes) rondom je ogen krijgt. Dus zet ‘em op die zonnebril en voorkom dat je rimpeltjes krijgt!

2 – Een goede dagcrème is essentieel!

Zowel voor de heren als de dames geldt dat een goede dagcrème onmisbaar en essentieel is voor een gezonde, jong ogende huid. Ook in de wintermaanden is het belangrijk een creme te gebruiken met SPF 30 want er zijn altijd UV stralen in de lucht die voor veroudering van de huid zorgen.

3 – Dubbele hydratering

Een hele goede tip is om direct na het ontwaken wat water over je gezicht te vernevelen en wat hydraterende crème aan te brengen. Ga dan lekker een half uurtje wandelen, ontbijt, neem een douche en breng dan nogmaals een crème of antiverouderingscreme aan.

4 – Vermijd jojoën! 😉

En natuurlijk heb je die stap al gezet als je met het Mentale Dieet Programma begonnen bent! Maar een extra stok achter de deur om nu eens en voor altijd van het dieten af te geraken is dit: gewichtsschommelingen hebben een nadelig effect op je huid. Zeker als je de twintig gepasseerd bent wordt de elasticiteit van je huid minder. Hierdoor wordt het moeilijker voor je huid om strak te blijven en: een slappe huid ziet er ouder uit dan een jonge huid.

Verwen jezelf dus met een goede hydraterende bodylotion die je huid ondersteunt bij het strak blijven.

5 – Ban junkfood uit je leven!

Mensen die deelnemen aan het Mentale Dieet Plan weten dit natuurlijk allang!! Suikers uit bijvoorbeeld frisdranken en vetten uit bijvoorbeeld fastfood maken je niet alleen dik, maar ze benadelen de elasticiteit en het collageen van je huid ook nog eens, waardoor deze sneller veroudert. Laten staan dus!

Tot slot, ik kan het niet genoeg herhalen; één van de gezondste dingen die je kan doen voor zowel je metabolisme en darmstelsel als voor je huid, is dagelijks een glaasje Aloe Vera drinken!
Of ” De godendrank” natuurlijk wanneer je al met het MDP begonnen bent 😉
Aloe Vera is één van de geheimpjes van de meeste filmsterren en modellen voor een eeuwig jonge huid 😉

Je vindt ( volgens mij de beste kwaliteit ) Aloe Vera in ons winkeltje ( <klik hier) of je kan het kopen in een gespecialiseerde zaak, als je maar nagaat dat het wel degelijk het officiële Aloe Vera kwaliteitslabel heeft.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • antoine schreef:

  zou graag bestellen maar drink nogal graag een pintje bier in het weekend

 • Vraagje: is het drinken van aloe vera thee ook goed?

 • John Vasilda schreef:

  ik ben benieuwd want ik ga de 5 tips uitvoeren en kijken wat het resultaat zal zijn.

  • beste mensen ik raad het dieetplan aan hoor! ik ben namelijk 15,5 kilo afgevallen zonder honger.in nog geen 3 maanden tijd. dus gewoon doen. vriendelijke groeten M.coule

 • Leuke tips om mee aan de slag te gaan. Voor mezelf: ik mag mezelf meer verwennen met een goede bodylotion…soms vergeet ik dat wel eens maar mijn lijf laat mij dat tijdig weten. ’s morgens het godendrankje….super lekker om de dag te starten.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >