Kleine Manieren om Groots Af Te Vallen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Het is in de meeste gevallen heel makkelijk om met een paar kleine aanpassingen in je voedingspatroon en levensstijl al flink af te vallen. Hieronder staan een aantal tips die voor jouw overgewicht het verschil kunnen betekenen.

Afslanktip 1:

“Ik ging soms wel vier keer per week uit eten. Nu doe ik dat nog maar 1 keer per week, en in plaats van die romige pasta kies ik voor een Ceasar’s Salade.” Veel mensen zijn in een restaurant geneigd de verkeerde keuzes te maken voor de slanke lijn. Eet je vaak buiten de deur terwijl dit eigenlijk niet hoeft? Eet dan eens wat vaker binnenshuis en kies dan voor een lichte, gezonde optie: dit scheelt je niet alleen in de portomonnee, maar ook in je overgewicht!

Afslanktip 2:

“Ik ontbeet nooit! Vreselijk vond ik dat! Ik had ’s ochtends gewoon helemaal geen honger. Maar ik ben nu toch gaan ontbijten en kies meestal voor proteinerijke opties. En als het toch koolhydraten is, dan voor grof volkoren opties die m’n stofwisseling aan de gang zetten. En wat schetst mijn verbazing: ik ben zonder verder iets te veranderen de afgelopen drie maanden 5 kilo kwijtgeraakt!” Een veelgemaakte fout is ’s ochtends niet ontbijten. Ook als je geen honger hebt, moet je toch ontbijten. Je lichaam en stofwisseling hebben dit nodig om te ‘starten’. Als je niet ontbijt, sputtert je motor de hele dag door en ben je eerder geneigd naar de verkeerde snacks te grijpen omdat je onverwachts honger krijgt.

Afslanktip 3:

“Ik heb m’n keukenkastjes en pantry helemaal opgeruimd, en alle verkeerde dingen (lees snoep, chips, chocolade) weggegooid of weggegeven. Daarna heb ik inkopen gedaan en gezonde snacks in huis gehaald. Als ik nu ’s avonds laat voor m’n keukenkastjes sta, op zoek naar wat te snoepen, dan heb ik geen andere keuze dan gezond te snoepen!” Zeker als je nog echt ‘verslaafd’ bent aan de suikers en koolhydraten van snoep, dan kan het heel lastig zijn om dit te weerstaan als je er zo’n zin in hebt. Neem die verleiding voor jezelf weg, en geef jezelf geen andere keuze dan gezond, gezond en gezond.

Afslanktip 4:

“Ik kan nogal snel gestresst raken van dingen op het werk of in de thuissfeer. Hier reageer ik dan op door te eten, emotie-eten. Ik moest dus echt op zoek naar een manier om te spannen, en een kennis van me raadde me aan eens naar yoga te gaan. De eerste paar keer vond ik er niets aan (ik hou niet van ‘sporten’), maar na een paar keer merkte ik toch dat ik na yoga echt die spanning uit m’n lijf kwijt was. En nog een prettige bijkomstigheid was dat m’n cellulitis verdween (!) en ik 2 kilo afviel door lekker te relaxen!” Spanning en ontspanning hebben een grote invloed op hoe je lichaam functioneert. Nu val je door spanning ook af, maar dit is natuurlijk niet gezond. Je kan ook door te ontspannen afvallen, zeker als je zoiets als yoga of pilatus doet. Een ontspannen lichaam verteert voedsel beter en je hebt niet de neiging naar troosteten te grijpen, want je voelt je lekker!

Gewoon doen dus!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>