5 Handige Afslanktips

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Afslanken is niet altijd even gemakkelijk, maar met deze handige afslanktips ben je alvast goed op weg.

5 Afslanktips

Afslanktip 1

Trakteer jezelf met een non-food verrassing als je wat afgeslant bent. In plaats van een ijsje of snoep te kopen, kun je jezelf trakteren op een boek dat je al heel lang wou hebben, of een leuke film, een leuk kledingstuk of sieraad, en ga zo maar door. Stel kleine doelen of mijlpalen, en zet een beloning tegenover het halen van deze mijlpalen.

Afslanktip 2

Hoewel verleidelijk is het beter na het eten niet te slapen of te doezelen. Probeer in beweging te blijven, doe iets in of rondom het huis, of ga een blokje om. Vermijd in ieder geval op de bank te kruipen en lekker televisie te gaan kijken.

Afslanktip 3

Zeker met warm weer is het lekker een koel drankje te drinken. Als je even genoeg hebt gehad van water, kun je een koel en gezond drankje maken door de godendrank of een bakje versgeperst sinaasappelsap even in je vriesvak te zetten en dit bijna te laten bevriezen. Een lekkere dorstlesser die niet slecht is voor je slanke lijn!

Afslanktip 4

Hou een eetdagboek bij en schrijf precies op wat je gegeten hebt, maar ook hoe je je voelde en wie er bij je was toen je at. Bekijk dit verslag na een of twee weken. Zo kun je precies zien bij welke emotie je gaat eten en in de nabijheid van welke mensen je eet (of welke mensen je tot eten aanzetten). Met dit inzicht kun je bepaalde situaties voorkomen.

Afslanktip 5

Wees je altijd bewust van wat je eet – stop dus even met wat je aan het doen bent als je wat gaat eten. Drink of eet niet terwijl je auto rijdt, televisie kijkt of muziek luistert. Als je eet moet je je door niets laten afleiden, zodat je niet onopgemerkt meer eet dan nodig. Plus je zal ook meer genieten van hetgeen je aan het eten bent 😉

Heb jij nog handige tips voor anderen? Jouw ervaring is belangrijk om elkaar te inspireren – laat je je reactie achter? 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Nog een tip: Leer je zelf aan dat je alles (maar dan ook alles) met mes en vork gaat eten… Dus ook chocolade, nootjes, zoutjes of chips…. Omdat dit lastig is, zul je er ook niet zo snel aan beginnen…

 • Hoi Katja.
  Om te beginnen ben ik erg blij met het mdp! Het is een mooie stok achter de deur om voor mij op gewicht te blijven.
  Wat mij goed helpt/heeft geholpen is mosterd eten. Lekker op een broodje kaas of bij de maaltijd! Een makkelijker vetverbrander is er eigenlijk voor mij niet.
  Misschien iets goeds om bij je adviezen te zetten?
  Groetjes Natasja.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >