Junkfood Vergroot Risico op Depressiviteit

Junkfood Vergroot Risico op Depressiviteit

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

We eten allemaal wel eens fastfood: pizza’s, hotdogs, hamburgers, friet en ga zo maar door. En ondanks dat het niet goed is voor de lijn, mogen we allemaal wel eens zondigen. Maar fastfood is wellicht niet zo’n handige keuze, zo blijkt uit recent onderzoek: fastfood is niet alleen slecht voor de slanke lijn, maar het verhoogt bovendien het risico op een depressie.

Nog een reden dus om fastfood te vermijden. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat junkfood een negatief effect heeft op onze mentale gezondheid. Zo zouden mensen die dikwijls hamburgers, hotdogs en pizza’s eten 51% meer kans maken om depressief te worden dan zij die zelden of nooit zondigen.

Er namen 9000 vrijwilligers deel aan het onderzoek en hoewel niemand in het begin van het onderzoek last had van een depressie, konden de onderzoekers na 6 maanden bij 493 deelnemers (die dus regelmatig junkfood aten) een depressie vaststellen. Zoetigheden uit de winkels hebben bovendien hetzelfde negatieve effect als fastfood.

“Zelfs een kleine hoeveelheid kan de kans op een depressie al aanzienlijk verhogen”, aldus Almudena Sanchez-Villegas, hoofdonderzoekster aan de Universiteit van Las Palmas (Gran Canaria).  De bevindingen van haar onderzoek vormen een aanvulling op eerder verschenen studies die de link al legden tussen fastfood en depressies.

Verder onderzoek is noodzakelijk, maar dit onderzoek toont toch aan dat de consumptie van junkfood beperkt moet worden.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • hallo katja ik zauw maandag beginnen met die mentale dieet plan hoe moet ik dat doen ik heb het al bestelt maandag ik heb het nog niet gekrege n dank je graag een antwoord

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >