Gezond & Slank met Supervoedsel

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Door goed en gezond te eten blijf of wordt je niet alleen slank, maar je kiest hiermee ook gelijk voor een langer, gezonder en energieker leven. Het rare is juist dat wij mensen vaak een beetje achteloos omgaan met de voedingsmiddelen die juist zo gezond voor ons blijken te zijn.

Ik noem hier als voorbeeld even bleekselderij. Vaak lopen we hier in de winkel aan voorbij omdat het een groente is die niet echt tot de verbeelding spreekt. En als we het al kopen dan doet het vaak dienst als sidekick van een bloody mary.

Maar wat de meeste mensen niet weten is dat bleekselderij wel degelijk hele gezonde kwaliteiten heeft!

Gezond & Slank Supervoedsel

Bleekselderij

Het is lang aangenomen dat bleekselderij alleen maar een knapperige snack was zonder echte voedingswaarde, maar recent onderzoek heeft aangetoond dat bleekselderij wel degelijk een supergroente is. Het bevat onder andere phytoverbindingen die een gunstige uitwerking hebben op de gezondheid van hart en bloedvaten.

Het geeft je bovendien een verzadigd gevoel en bevat veel water terwijl het ook nog eens caloriearm is. Lekker gezond, dus snij maar wat stukjes af voor je lunch of als snack!

Zeegras

Nu denk je bij zeegras niet gelijk ‘lekker, doe mij ook maar wat!’, maar toch is het ontzettend gezond voor je en bovendien ook nog eens smakelijk. Zeegras is heel populair in Japan en het is dan ook niet verwonderlijk dat het veel in sushi gebruikt wordt.

Er zijn vier verschillende soorten zeegras; groen, bruin, rood en blauw-groen. Ze zitten vol met calcium en kalium en dat is op zijn beurt ontzettend gezond voor je bloeddruk. We zijn vaak geneigd te veel zout te eten waardoor onze bloeddruk wat aan de hoge kant is.

Dit kun je tegenwicht bieden door met regelmaat wat zeegras te eten, bijvoorbeeld in sushi. Je kunt het ook gedroogd kopen in de betere supermarkten en het fijnmalen en als poeder over je maaltijd strooien.

Hennepzaad

Hiermee bedoel ik niet de zaadjes om een plant mee te groeien, maar zaadjes die je door je yoghurt kunt mixen. Ze zitten boordevol omega-3 vetzuren die het risico op hartziekten of beroertes verlagen. Ook bevatten ze veel proteïnen en als je twee theelepels door je yoghurt mixt krijg je een gezonde hoeveelheid binnen zonder daar veel moeite voor te hoeven doen.

Sint-Jakobsschelpen

Je ziet ze in de sjiekste restaurants gecombineerd in de meest decadente, calorierijke maaltijden. Maar Sint-Jakobsschelpen zijn in feite ontzettend gezond want ze bevatten veel proteïnen, weinig calorieën, een gezonde hoeveelheid magnesium en kalium- en dat is goed voor je bloeddruk.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Hallo Katja

  Ik ben vorige week begonnen met het mentale dieet plan.
  Ik heb alles uitgeprint en rustig alles door gelezen.
  Vervolgens een leuk schriftje gekocht die ik ook makkelijk in mijn tas mee kan nemen.
  Daar heb ik het stappenplan in op geschreven.
  Ik wil eerst een poging doen om niet meer te snoepen!!
  Dan vervolgens gewoon te eten (nog even niet het dieet menu). Standaard neem ik overal een flesje water mee naar toe en vul het meteen weer als die leeg is.
  Steeds als ik een beetje zin krijgt in snoepen dan zeg ik tegen me zelf NIET DOEN!!!
  Ik ga iets anders doen en ongelovelijk de trek is dan ook weg.
  Ik ben sinds vorige week 3 kilo afgevallen.
  Ben er erg blij mee en probeer het zo te houden als ik een zwak moment krijgt lees ik even de 7 stappenplan die ik in me schriftje geschreven heb.

  Groetjes van een blije Anneke

 • Hallo Katja
  Ik ben al begonnen met vijf flesjes watr te drinken.En ook ben ik begonnen met het goden drankje met aloefera..En met de recepten de 101 recepten mijn buikje is al wat minder maar nog niet waar ik wil zijn.Echt afvallen hoef ik niet want ik weeg 50 kilo maar ik heb wel meer energie.gekregendus ik blijf hier wel mee door gaan dankje wel voor je mentale coating en de vele gezonde groentes die wij door krijgen
  groetjes Wilma

 • ik vind deze weetjes heel interessant,schrijf ze op en volg het op.dank u.

 • hallo Katja
  Ben 2 dagen geleden begonnen met het Turbo actie plan.
  Mijn grootste struikelblok is drinken. Ik heb nooit dorst, moet we dan ook echt dwingen om 5 flesjes water te drinken. Maar het gaat me lukken!! De groentetips zijn geweldig. Gr

 • ik ben wat bewuster gaan eten, echt eens kijken hoeveel ik drink aan water per dag, drink nu groene smoothies en dat vult ook enorm goed en gebruik meer superfood en voel me er goed bij en val langzaam af, maar hoef ook niet enorm af te vallen, meer bewust zijn wat en hoe je eet en het mentale deel spreekt me aan, wat ik ook weer door vertel aan mijn patienten

 • Hello Katja ben nog niet begonnen met het dieet
  heb een darmbloeding gehad en weet echt niet
  wat ik moet doen voor een gezond en evenwichtig dieet vol met vezels

 • Dag Katja
  Van die bleekselderij wist ik al. Weet je dat je stukjes bleekselderij met een beetje ham of kaas (of beiden) in de oven kan doen? Heb je een heerlijke snack.
  Groetjes Astrid

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >