Gezond eten- en toch dikker worden?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Deelnemers van het Mentale Dieet Plan en gebruikers van ons beroemde Godendrankje weten waarschijnlijk al waar ik het over heb, maar nu is het ook bewezen door wetenschappelijk onderzoek. Tot voor kort werden mensen die beweerden dat ze heel gezond aten, maar toch dikker werden niet serieus genomen. Want hoe kun je nu gezond of weinig eten, en niet afvallen, nietwaar?

Los van het feit dat weinig eten niet de oplossing voor overgewicht is (weinig eten zorgt er namelijk voor dat je stofwisseling in de spaarstand komt te staan, zie ook dit artikel), hebben onderzoeker aangetoond dat mensen die weinig of gezond eten inderdaad soms niet afvallen of zelfs dikker worden.

Darmflora

Op de University of Missouri hebben ze een onderzoek gedaan naar darmflora en het effect dat deze heeft op ons gewicht. Bij dit onderzoek is aangetoond dat bij mensen met overgewicht en mensen met een normaal BMI (Body Mass Index)verschillende darmbacteriën overheersen.

Door het eten van bepaalde producten ontstaat een bepaalde darmflora. Als je slecht eet ontstaat een slechte darmflora en andersom natuurlijk ook.

De onderzoekers sloten een aantal muizen vanaf de geboorte op in een steriele omgeving waardoor ze een volledig infectievrije dikke darm hadden. Vervolgens kreeg de ene helft van deze muizen darmbacteriën van dikke muizen toegediend, en de andere helft darmbacteriën van slanke muizen. Beide groepen muizen volgden hetzelfde dieet, maar alleen de eerste groep bleek meer aan te komen dan de muizen uit de tweede groep.

De conclusie uit het onderzoek is dat een slechte darmflora van invloed is op hoe en de hoeveelheid energie die het lichaam uit het voedsel onttrekt. Een soortgelijk onderzoek is uitgevoerd in Finland, alleen dan met mensen. Ook hier reageerden mensen met een gezonde darmflora beter op voeding dat mensen met een ongezonde darmflora.

Je darmflora kan slecht worden door bepaalde omstandigheden, zoals stress, slechte voeding, verdriet en alcohol maar ook medicatie zoals antibiotica.

Godendrankje

Met ons Godendrankje kun je je darmstelsel grondig reinigen. De binnenkant van je dikke darm kleeft vol met restanten en plakken afvalstoffen en deze verhinderen je spijsvertering de gezonde voedingsstoffen uit je voeding op te nemen. Met een goede reiniging kun je gemakkelijk 4 tot 6 kilo gewicht verliezen van voedselrestanten in je dikke darm.

Dit heeft ook als gevolg dat je je energieker en fitter gaat voelen. Absoluut de moeite waard dus! Je vindt hier meer informatie over in ons Mentale Dieet Plan.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Hallo Katja.
  Hoera ik heb mijn “ideale gewicht” bereikt. Ben van 62,5 naar 56,5 gegaan.Het heeft heel wat inspanning gekost. Omdat ik sinds 4 jaar een te langzaam werkende schildklier heb, heeft het 6 maanden geduurd. Maar ik ben er. Mijn nieuwe leefstyle is een goede gewoonte geworden het water, 4 tot 5x per dag kleine maaltijden en bewegen. Alleen mijn buikje is niet helemaal weg, maar dat komt door m’n schildklier. Met het voedsel hier in Griekenland is het wel schipperen. Grieken hebben het niet zo op gezond eten. Low fat en zonder suiker? Het is een heel gezoek.Waar ik echt heel blij mee ben is de Aloe Vera gel. Wat blijkt in Athene zit een filiaal van For ever living products. Dat laat ik met 4 flessen tegelijk naar mijn eiland sturen.Alleen jij zegt 30ml ‘smorgens. Op de fles staat 120ml aangelegd met evt. water per dag op een lege maag en daarna pas na 20 tot 40 min wat eten. Anyway. Ik gebruik iedere dag 30ml en ik voel me er goed bij. Of ik er extra kilo’s door ben kwijt geraakt, ik weet het niet.Ik ben nu in iedergeval tevreden met mijn figuur. Dank je wel voor alle mentale ondersteuning dat heeft me echt geholpen.
  groeten, Diana

  • Proficiat Diana!!

   Je mag heel trots zijn op jezelf!

   Veel plezier in je nieuwe ‘lekkere’ lijn!

   Cheers

   Katja

   • Super gewoon. Ik ben ook bezig om gewicht van 55 kg te halen. 14/12 gestart op 67.5 kg. Nu 62.1 kg. Is wel moeilijk om blijven vol te houden zonder zondigen. Het is moeilijk om onder die 60 te geraken vind ik.

  • Stephanie schreef:

   Netjes, dat je ondanks je schildklier zoveel bent afgevallen.
   En je ideale gewicht hebt bereikt.

 • anita van erp schreef:

  Hallo Katja
  bedankt voor de geweldige ondersteuning en je ideaale dieet.
  ben in 6 weken 10 kilo lichter en voel me prima.
  Heb vanaf mijn 12 jaar al bijna alle dieete geprobeert maar dit is geweldig(ben nu 46)ga nu op vakantie en hoop op gewicht te kunnen blijven daarna gaan we gewoon weer op naar het mentaal dieet om nog een paar kilo`s kwijt te raken.
  groetjes Anita

 • herman schreef:

  Katja,
  Ik zou graag de “Aloe Vera proberen.Kan ik dat vinden in een natuur winkel?Idem voor de “Miracle Frooties”.Ik koop nooit iets via internet en doe zeker geen betalingen via dit systeem.(slechte ervaring.)
  Ik woon in Oudenaarde.Als er een mogelijkheid bestaat om deze producten franco thuis geleverd te krijgen zou ik daar willen gebruik van maken,dat zou heel handig zijn.
  Na vier maand proberen met het mentaal dieet plan ben ik nog niets van mijn teveel kilootjes verloren,misschien kan een verbeterde darm werking helpen.Ik ben 1.79m en weeg 87 kg.
  mvg, herman.

  • Hallo Herman,

   Dank je voor je berichtje.

   De Miracle Frooties; ik heb geen idee of ze ook in de winkel te krijgen zijn. Ik betwijfel het omdat het volgens mij van oorsprong een amerikaans bedrijf is.
   ik bestel het al jaren bij hun en alles loopt zeer veilig. Hier is hun website nog eens : http://www.Sour2Sweet.com/benelux

   Betreffende Aloë Vera is ons winkeltje ook veilig hoor en anders kan je best eens vragen bij je apotheker.
   Zorg wel dat je ECHTE Aloë Vera koopt en niet dat goedkope spul uit de supermarkt of zo omdat deze kwaliteit echt niet goed is.
   Kijk dat het produkt het Aloë Vera certificaat heeft, zoniet een ander verkooppunt zoeken.

   Succes!

   Katja.

 • Hallo Katja,

  Dit is de eerste keer dat ik iets van me laat horen (lezen). Afgelopen januari heb ik het MDP ontvangen. Voordat ik met de nieuwe eetgewoonte gestart ben heb ik mij eerst volledig mentaal voorbereidt. Ik heb me er eerst van overtuigd dat ik mentaal zover moest zijn om die onnodige kilo’s kwijt te raken.
  Uit eindelijk ben ik op 1 juli 2010 begonnen met het MDP. Tussen de tijd dat ik het plan in huis had en 1 juli had ik honderd en één escapes bedacht dat het niet zou werken. Nu ik begonnen ben 28 dagen geleden ben ik al ruim 8 kilo afgevallen. En ik weet zeker dat ik met het MDP MIJN indeale gewicht zal bereiken.

  Hartelijk dank hiervoor.

  • Beste Ida,

   Bedankt voor je reactie en ik ben blij dat je begonnen bent! Proficiat met je prachtresultaat en ga zo door 🙂

   Vriendelijke groet,

   Katja

 • Catherine schreef:

  Hallo Katja,

  ik ben met je mentale dieetplan reeds 19 kg kwijt gespeeld in 8 maanden. Die Aloe verde drank spreekt me wel aan. Waar kan ik dat kopen? Ik ga binnen een maand naar Griekenland en zou het willen meenemen, want heb beetje schrik dat ik in die 16 dagen wel wat zal aankomen van al dat Grieks eten.
  Alvast bedankt,

  Catherine

  • Een ‘dikke’ PROFICIAT Catherine!!

   Grieks eten is overigens gezond en gevarieerd.
   geniet van je vakantie! Prachtig land en leuke mensen 😉

   Cheers

   Katja

 • Catherine schreef:

  Hallo Katja,

  nog vergeten bij te vertellen dat ik in Mechelen in België woon. Is dat in winkels verkrijgbaar of enkel via internet?

  Grtz,

  Catherine

 • IS HET MOGELIJK DAT BIJ HET INNEMEN VAN VEEL VERSCHILLENDE MEDICATIE DIT DE OORZAAK KAN ZIJN DAT JE ONDANKS EEN DIEET TOCH NIET VERMAGERD,

  • Beste Jean-Pierre,

   Het kan in bepaalde gevallen zeker zo zijn dat medicatie een negatief effect heeft op de stofwisseling. Raadpleeg je huisarts vooral even om te zien of dit bij jou het geval zou kunnen zijn.

   Groet,

   Katja

 • Eddy Waltje schreef:

  Is er geen papieren versie van het mentale dieetplan te verkrijgen?Zo ja hoe dan
  groet Eddy

  • Beste Eddy,

   We hebben met opzet voor een digitale versie gekozen voor onze boeken; hiermee hopen we ons steentje bij te dragen aan het milieu! Onze boeken zijn dus niet in papieren versie te krijgen- en laat je zeker niet misleiden door mensen die een ‘papieren versie’ van onze boeken verkopen. Hiermee loop je de essentiele coaching mis!

   Vriendelijke groet,

   Katja

 • Hallo,

  Ik ben 3 augustus begonnen met de Turboplan. Ben nu in 5 dagen tijd 2,4 kg afgevallen. Begin ging snel maar de laatste 2 dagen heb ik gesmokkeld door wijn en olie te gebruiken in de gerechten. Hierdoor ben ik een aantal keer aangekomen.

  Zal toch beter mijn best moeten doen om dit te vermijden.

  Groetjes,

  Maya

  • Beste Maya,

   Het is goed dat je zelf onderkent waar het even verkeerd is gegaan. Hartstikke goed en ga zo door!

   Groet,

   Katja

 • Ansjeela schreef:

  Hallo Katja,

  Even een vraag; ik neem aan dat de godendrank niet gedronken moet worden op Gamma dagen? Of heb ik dat mis?
  groeten Ansjeela

  • Hoi Ansjeela,

   Het godendrankje is onze enige uitzondering op de ‘fruit-regel’ 😉

   Groet,
   Katja

 • joanne schreef:

  hallo Katja,
  ik wil graag met het turbo actie plan beginnen. Alleen heb ik grote moeite met wat ik dan kan eten op de Gamma dagen. Ben namelijk vegetarier (de vleesch noch visch variant) en ik doe veel aan hardlopen minimaal 2x in de week 12km en dan nog 1 of 2 x een kortere afstand verder fiets en loop ik iedere dag erg veel. en ja, toch nog te zwaar.. denk dat ik te weinig at. ik verbruik met de beweging die ik dagelijks heb altijd meer dan dat ik eet. waar kan ik mee beginnen wat kan ik wel eten? help!! ik wil 10kg afvallen.

  Groet Joanne

 • Annette schreef:

  Hallo Katja, Het Godendrankje is inderdaad dat wat je zegt. Ik val langzaam en zeker af, daarnaast heb ik in mijn hele leven en ik ben 62 jaar nog nooit zo een mooie huid gehad.
  Mooi soepel en glanzend. Ik wist niet beter of ik mijn huid is droog schilferig rood en gebarsten. Ben er erg blij mee! Dank grt Annette

 • Wat is het recept van dat Godendrankje?? Ben heel benieuwd. Linda.

  • Hoi Linda, stuur even een mailtje naar ons support mail adres, dan stuur ik je het bonusrapport toe.

   Groet,

   Katja

 • Leonie HIENEKAMP schreef:

  Hoi Katja:
  Doe al een tijdje mee met het Mentale Dieetplan.

  Heb er veel van opgestoken.Mijn eetgewoonten,heb ik aardig bijgesteld
  ik vind,dat ik goed op weg ben.Maar wat is nou het recept van het godendrankje?

  Ben de benaming al diverse keren tegengekomen in jou mailtjes,maar het zal wel aan mij liggen.Wat het precies in houdt,is m
  niet tot mij doorgedrongen.
  graag jouw reactie.

  Dank je wel,groeten,

  Leonie

 • Dag Katja, Ben nu ongeveer een half jaar bezig. Ervaar dat ik moeilijk met het schema uit de weg kan. Wat doe je met gamma dagen als je geen vlees en zuivel gebruikt. Ben altijd zorgvuldig om te eten in balans. Volle granen, groente, vleesvervangers of peulvruchten. Dit voelt als zo extreem en brengt voor mijn gevoel alles innerlijk uit balans.
  Misschien zoek ik wel mentale steun om niet meer te eten dan nodig en ook niet minder..

  • Beste Wil,

   Bedankt voor je reactie. Je mag op je gamma dagen ook vis, vleesvervangers en ‘zuivelproducten’ vervangers gebruiken, zoals soja, tofu, geitenmelk, rijstemelk en ga zo maar door. Echter, als je je niet prettig voelt bij de gamma dagen dan kun je rustig overschakelen naar de Beta fase en er lekker veel groenten bij eten.

   Mocht je nog andere vragen hebben, stuur die dan naar [email protected].

   Groet,
   Katja

 • Margriet schreef:

  Hallo Katja!
  Ik lees heel veel over zoete trek!
  Maar wat doe je als je vaak alleen maar hartige trek heb?
  Als ik trek heb, grijp ik gauw naar iets wat pittig of zout is!
  Heb je hier ook een alternatief voor?
  Alvast bedankt!
  Groeten, Margriet!

 • Hi Katja,
  Wat ben ik  blij met jouw nieuwe levensstijl! Ik ben in drie maanden tijd 19 kilo kwijtgeraakt en weeg nu zelfs minder dan ik woog toen ik twee jaar geleden in het huwelijksbootje stapte. Ik wil heel graag nog 3,5 kilo afvallen, maar ik ben er van overtuigd dat dat zeker gaat lukken!
  Groetjes Ingrid

 • hallo katja ben nu een paar maanden bezig en 12 kilo afgevallen ik hoop het vol te houden maar ik ben alleen bang als ik in het weekend zondig dat ik geen blijvende resultaten ga hebben groeten myriam

 • Hallo Katja,
  Ik ben inmiddels 15 kilo afgevallen en op mijn streefgewicht.
  Wil je mijn emailadres uit je lijst halen.

  Bedankt

 • Hallo Katja,
  Ik volg je mails al een ruime tijd.
  Ik vind het allemaal heel interressant, en herken ook heel veel.
  Ik werk zelf nl. met de Herbalife producten.
  Dit werkt ook goed.Ik ben hier 10 kg mee afgevallen en ook goed op gewicht kunnen blijven. Behalve het laatste halve jaar. Ik heb het gevoel dat ik stil sta. Ik eet ook wel op de verkeerde momenten de verkeerde dingen en beweeg minder als voorheen.
  Kan het mentale dieet-plan mij door deze moeilijke periode een extra stimulans geven, zodat mijn verbranding/stofwisseling op gang komt? Zo ja, raad je mij het Turbo-plan dan ook aan?
  Ik vraag mij ook af hoe anders ik moet gaan eten. Kan ik mijn Herbalife shake hierbij eten/combineren? Dit zou ik nl. wel fijn vinden.

  Bedankt,

  Chantal Hochstenbach

 • 3 dagen turbo… + 2 kg… pff…

  • Yvonne Goudappel schreef:

   An…heb je wel 5 of 6 maal per dag je kleine flesje water leeg gedronken?
   Dat is ECHT essentieel.

 • rina vugts schreef:

  Ik wil hier even laten weten dat ik d.m.v de tips uit het Mentale dieetplan, in 3 mnd. tijd 9kg ben afgevallen en mijn ideale gewicht heb bereikt.
  Ik volg nog steeds de tips, zoals b.v. 2 ltr. water per dag drinken, elke dag het “godendrankje”
  elke dag ontbijten, bloemkool, brocceli, staan elke week op het menu, verder let ik op de verboden gerechten, en ik blijf op gewicht, nu
  enkele maanden.
  ik doe niet meer aan de alfa, beta, en gamma dagen, maar mocht ik weer aankomen, dan pak ik het wel weer op.
  Katja, bedankt voor de advisen en veel succes verder. Groetjes, rina

 • Marijke van Rhoon schreef:

  Hallo Katja, ik ben sinds maart dit jaar begonnen met het plan en ben inmiddels al 29 kilo afgevallen….ben heel blij!!! En ben me erg bewust van wat ik eet nu!!!!

 • aimee wolf schreef:

  Hallo Katja,

  Ik zie in dit artikel het woordje godendrankje vermeld staan, ik heb hiervoor het recept en de werking ervan nog nooit ontvangen terwijl ik wel gewoon heb betaald. Graag krijg ik deze alsnog toegestuurd.

  Met vriendelijke groet,
  Aimee Wolf

 • Esther schreef:

  Hoi Katja,
  Ik heb 2 jaar lang aan Atkins gedaan en ben daar 20 kilo mee af gevallen maar werd erg moe en ik miste enorm fruit te eten en af en toe iets lekkers te kunnen snoepen zonder gelijk 2 kilo aan te hoeven komen. In november ben ik begonnen met het mentale dieet plan. Ik hoefde niet veel meer af te vallen, woog 57 kilo en wilde naar 52. (2 jaar geleden woog ik nog 75 kilo) Nu weeg ik 53 kilo en het gaat super. Ik kan veel meer eten zonder aan te komen en kan af en toe weer snoepen. De godendrank werkt prima en is ook nog lekker. Ik heb een stuk minder last van mijn maag en voel me weer fit. Aloe vera geeft mij het gevoel dat mijn darmen inderdaad een stuk schoner zijn geworden. Bedankt voor je tips en mijn verandering in eetgewoonte. Ik ben een doorzetter (anders kan je geen 2 jaar Atkins doen) en denk dat ik met deze nieuwe eet en drink gewoonte nog jaren door kan.
  groetjes Esther

 • ik doe nu een kilo per week maar dat gaat niet zo viug moet ik dan dat turbo dieet doen

 • Herman schreef:

  Hallo Katja, ik ben insuline-diabeet. Door de insuline houd je buikvet vast. ik ben 66 jaar en 1,78 en bijna 90 kg. Ik sport elke dag. ik zou er alles voor geven om 10kg af te vallen. Mijn eten is koolhydraat-arm en altijd vers. geef eens raad Bedankt alvast!!!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >