Niet alle vetten zijn slecht!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Je hoort tegenwoordig zo veel over cholesterol, slechte vetten en dik worden dat veel mensen de neiging hebben vet geheel uit hun leven te verbannen. Niet alleen is dit een nagenoeg onmogelijke taak- maar het is ook onnodig. Er zijn namelijk ook goede vetten. Als je dus denkt dat gezonde voeding gelijk staat aan vetarme voeding- dan zit je fout.

In het Mentale Dieet Plan maken we dit al voor een groot deel duidelijk, maar ik zal het hier nog eens nader toelichten.

Goed versus slecht

Er zijn in feite twee soorten cholesterol, een goede en een slechte. Ik zal het moeilijk gedeelte even overslaan, maar het komt er op neer dat het allemaal afhangt van aan welke lipo-proteïnen de cholesterol zich bindt. De goede cholesterol ‘poetst’ de binnenkant van je aderen als het ware, terwijl de verkeerde cholesterol voor aderverkalking zorgt.

Veel mensen hebben zonder dat ze het weten een te hoog cholesterol gehalte. Als je eenmaal de 45 gepasseerd bent is het absoluut belangrijk je cholesterolgehalte te kennen en je eetgewoonten en levensstijl aan te passen.

Het Mentale Dieet Plan is je ideale partner hierin. Wij leren je op een eenvoudige manier evenwichtig en gezond te eten zonder dat je er constant aan moet zitten denken. Het is belangrijk dat je je nieuwe levensgewoonten eigen maakt., maar het is zeker niet nodig alle vetten vanaf nu uit je leven te bannen.

We hebben vetten nodig. Je lever produceert vanuit de vetten die je opneemt cholesterol, en dit speelt op zijn beurt een belangrijke rol bij het aanmaken van celweefsels en hormonen. Daarnaast heb je in je lichaam een aantal vet oplosbare vitamines zoals A, D, E en K. Als je dus helemaal vetarm zou leven zou je kans lopen op een vitamine gebrek!

De slechte en goede vetten

De slechte vetten zijn de verzadigde vetzuren en trans-onverzadigde vetzuren. De eerstgenoemde zijn dierlijke vetten (behalve vis) en vetten afkomstig uit melkproducten, palm- en kokosolie. Trans-onverzadigde vetzuren zitten in koekjes, gebak en taart bijvoorbeeld en dit is het type vet dat gebruikt wordt door de voedingsindustrie bij het verhitten van plantaardige vetten.

De goede vetten zijn de mono-onverzadigde vetzuren en poly-onverzadigde vetzuren. De eerste vind je terug in olijfolie, soja- en zonnebloemolie, advocado’s, noten, amandelen enzovoorts. De poly-onverzadigde vetzuren doen je cholesterol dalen. Je vindt hierin onder andere de nodige Omega 3 en Omega 6 vetzuren die essentieel voor je zijn.

Nu spelen veel marketingcampagnes hier slim op in en bevatten een hele hoop producten ineens ‘extra omega 3’. Ik zou je zelf echter aanraden Omega 3 capsules te gebruiken en je kunt ze ook heel eenvoudig online bestellen.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>