Snel afvallen? 5 Redenen Waarom Een Crashdieet Je Seksleven Verpest

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Helaas doen nog veel mensen een beroep op een zwaar crashdieet als ze snel afvallen willen. Een crashdieet is niet alleen slecht voor je lichaam, maar ook voor je seksleven!

Waarom een crashdieet niet goed is voor jouw seksleven

Reden 1: je bent humeurig

Het ligt voor de hand dat je van een crashdieet uit je humeur raakt. Je eet veel te weinig, je hormoonspiegel raakt uit balans waardoor je weinig kunt verdragen. Je partner zal dit al gauw in de gaten hebben of aan den lijve ondervinden en het liefst zo ver mogelijk bij je uit de buurt blijven.

Reden 2: je hebt geen energie

Doordat je te weinig eet, heb je geen fut om ook maar iets romantisch te ondernemen tussen de lakens. Dit is niet verwonderlijk want je neemt geen voedingsstoffen op die je de benodigde energie geven.

Reden 3: je denkt alleen maar aan eten

Het enige waar je tijdens je crashdieet aan kunt denken is …. eten! Seks is waarschijnlijk het laatste waar je aan denkt, maar je denkt des te meer aan die hamburgers, friet en chocolade –  omdat je jezelf zo veel ontzegt en ondertussen niet eens snel afvalt.

Reden 4: je bent je ineens erg bewust van je lichaam

Doordat je extreem omgaat met voeding, ga je ook extreem letten op je lichaam en word je je bewust van elk grammetje vet. Dit doet je zelfvertrouwen niet echt goed en dus zul je weinig zin hebben in seks.

Reden 5: je beoordeelt het lichaam van je partner

Nu dat jij zo heftig aan het diëten bent, ga je ineens ook veel meer letten op de lichamelijke ’tekortkomingen’ van je bedpartner. Dat buikje zat je eerder niet dwars, maar nu wel, en dat dompt de sfeer natuurlijk.

Tip: je kan met een actief seksleven veel calorieën verbranden op een veel leukeren manier! Er zijn bovendien veel betere, effectievere manieren om kilo’s te verliezen dan zo’n crashdieet. Denk bijvoorbeeld maar aan het Mentale Dieet Plan!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>