Makkelijk Afvallen in Week? Maak Dit Lekkere Recept! ;-)

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

versch kleuren paprikaDit lekkere dieet recept is voor 4 personen en geschikt voor op je bèta en alfa dagen. Dit is een ideaal recept voor een makkelijk dieet programma, dus geniet ervan!

Ingrediënten :

 • 4 rode paprika (fijngesneden)
 • 2 tomaten (ontveld, fijngesneden)
 • 1 courgette (in blokjes)
 • 2 vetarme runder bouillonblokjes
 • 1 doosje Philadelphia light kaas
 • 1 liter water

Bereiding :

 • Doe de groenten samen met het water en de bouillonblokjes in een kookpot en breng aan de kook.
 • Laat 10 minuten goed doorkoken.
 • Laat alles verder garen op een laag vuur (30 min).
 • Voeg de kaas toe en roer de soep goed door.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Xanthia schreef:

  Ik heb net het mentale plan van jou gelezen!!
  Nog nooit in mijn leven gedieet !
  Zou het mij kunnen helpen?
  Ben echt suiker verslaafd!
  Mogen gaan wij voor een week naar Italië.
  Dan is het toch beter om pas na de vakantie te beginnen?
  Ik ga daar echt niet koken!
  Gr. Xanthia

 • Soep mixen? gewoon met een mixer of bedoel je door elkaar roeren?

 • Belinda schreef:

  Ik weet na al die lange verhalen mog niks van het dieet heb moeten betalen dan denk je dat je een dieet krijgt maar nee dan pas kan je een recepten boek aanvragen maar moet je weer betalen slim ik weet nu nog niet hoe het dieet werkt of ik snap het niet ik zou het graag in het heel kort en krachtig uit gelegt willen hebben kan iemand dat voor mij doen ik eil ook steeds stoppen maar dat lukt niet je kan alleen lid worden

  • Hoi Belinda, bedankt voor je reactie. Even kort en krachtig het dieet uitleggen gaat zo 1,2,3 niet ben ik bang 😉 maar uiteraard zullen we ons best doen om je op weg te helpen. Als je even een mailtje stuurt naar ons support adres (support ‘at’ hetmentaledieetplan.com) met je vraag, dan kunnen we je zo verder helpen.

   Groetjes, Katja

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >