Energiedrankjes- Werken Ze Nu Echt, Of Is Het Oplichterij?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Vandaag wou ik het eens over het fenomeen ‘energiedrankjes’ hebben, want daar krijg ik toch zo veel vragen over van deelnemers van het MDP!

Er zijn tegenwoordig een hoop energiedrankjes op de markt, de een nog spannender gekleurd dan de ander, de een bevat nog meer vitamines en mineralen dan de ander- tenminste, dat staat op het label.

Energiedrankjes zijn tegenwoordig helemaal in, en de meeste beloven dat ze je dat beetje extra geven om superresultaten te bereiken terwijl het andere merk ronduit beweerd dat je met hun drankje in superman (of woman natuurlijk) verandert. Met een energiedrankje word je niet alleen de allerbeste atleet ter wereld, maar zit je ook boordevol energie en …. val je ook nog eens af?!

Dat doet me toch een aantal kanttekeningen zetten: zijn energiedrankjes nu echt zo gezond voor je? Krijg je er echt meer energie van? Zijn ze samengesteld aan de hand van een of andere magische energieformule? En val je er echt mee af?

De waarheid over energiedrankjes

Laten we eerst eens kijken waar energiedrankjes nu eigenlijk van gemaakt zijn. De meeste energiedrankjes zijn gemaakt van koolzuurhoudend water waar een gigantische hoeveelheid fructose (HFCS) aan toegevoegd is.

Dit zijn lege calorieën die je alleen maar dikker maken, en ze zijn waar mogelijk zelfs nog slechter voor je dan de bewerkte suikers die we binnen krijgen. Er zijn echter ook energiedrankjes die ‘geen suiker’ bevatten, maar dan zit je dus met het probleem dat er schadelijke kunstmatige zoetstoffen aan toegevoegd zijn in plaats van de bewerkte suiker of HFCS-fructose. De lange termijn gevolgen van deze kunstmatige zoetstoffen zijn helemaal niet bekend, dus ….. waarom zou je het risico nemen?

Hoe zit dat met cafeïne?

Cafeïne geeft je lichaam geen energie, maar het kan wel een hulpmiddel zijn om het centrale zenuwstelsel te stimuleren. Energie krijg je alleen uit calorieën (koolhydraten, proteïne en vet). In plaats van een drankje te drinken dat kunstmatig toegevoegde cafeïne bevat, zou ik kiezen voor producten die van nature cafeïne bevatten, zoals groene of witte thee. Als je overigens dagelijks koffie drinkt zul je nagenoeg geen effect ondervinden van het energiedrankje omdat je al aan cafeïne gewend bent.

Taurine en vitamines B

Er zijn veel energiedrankjes die er prat op gaan dat ze taurine en vitamines B bevatten. Dat ze taurine bevatten is echt niet zo bijzonder, want in bijna elke proteïnebron zit taurine. De vitamines B die in dat energiedrankje zitten plas je gewoon weer uit. Je lichaam neemt het allerbeste vitamines op uit een natuurlijk product, niet een of ander drankje dat kunstmatig toegevoegde vitaminen bevat.

Laat die kunstmatige ‘energiedrankjes’ dus staan, want dit soort producten hebben simpelweg geen toegevoegde waarde voor je lichaam. Als je op zoek bent naar een ‘pick-me-up’, dan kun je ook mijn recept voor een eigengemaakt energiedrankje proberen!

Ga voor het recept hier heen: Supergezond Eigengemaakt Energiedrankje

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>