Afvallen met junkfood

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Professor Mark Haub, een Amerikaanse professor voedingsleer,  is in tien weken ruim twaalf kilo afgevallen door alleen maar junkfood te eten. Hij wou hiermee bewijzen dat het bij afvallen alleen maar gaat om de hoeveelheid calorieën die je binnen krijgt. Zijn dieet bestond uit cake met roomvulling, chips, suikerrijke ontbijtgranen en koekjes. Dit vulde hij aan met dagelijks een multivitamine, een eiwitshake en een portie groente uit blik. Hij beperkte de totale energiewaarde per dag tot 1.800 kilocalorieën

Het resultaat van dit junkfoodieet was dat hij ruimt twaalf kilo afval. Verrassend genoeg verbeterde ook zijn lipidenprofiel. Zijn LDL-cholesterol daalde met 20 procent en het niveau van triglyceriden daalde zelfs met 39 procent. De professor erkent echter zelf ook dat zijn dieet niet gezond is. Het enige dat hij wou bewijzen is dat je om af te vallen alleen maar calorieen hoeft te tellen. Het gaat volgens hem niet om wat je eet, maar om hoeveel je eet. Het gaat om portiegrootte en mate.

De lange termijn effecten van dit resultaat zijn onbekend. Het is natuurlijk niet gezond dat hij helemaal geen fruit en groente eet, en daarbij: wie zit er nu op te wachten de rest van zijn/haar leven calorieen te moeten tellen?

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>